Miljøvenlig fjernvarme

Vi udnytter overskudsvarmen fra raffinaderiet i Fredericia, forbrænding af affald i Kolding og afbrænding af biomasse fra Skærbækværket.

Sikker drift og levering af varme

Fjernvarme fra TREFOR Varme er en miljøvenlig og økonomisk fordelagtig opvarmningskilde.

Se om du kan få fjernvarme

Se status på aktuelle projekter

 

Ofte besøgte sider

 • Priser

  Her kan du finde ud af, hvad det koster at få fjernvarme fra TREFOR.

  Se priser
 • Teknisk info

  Se miljødeklaration, leveringsvilkår, tekniske bestemmelser samt energispareindsats.

  Vilkår og bestemmelser
 • Installatør

  Her kan du tilmelde eller ændre en fjernvarmeinstallation.

  For installatører

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme fra TREFOR Varme er en miljøvenlig og økonomisk fordelagtig opvarmningskilde. Vi leverer varme ved at udnytte overskudsvarme fra raffinaderiet i Fredericia, forbrænding af affald i Kolding og afbrændning af biomasse fra Skærbækværket.

Levetiden på et fjern­varmeanlæg er typisk længere end på andre varmeinstallationer, og et fjernvarmeanlæg kræver ikke lovpligtige eftersyn. Et fjernvarmeanlæg kræver et minimum af vedligeholdelse. Det er TREFOR Varmes ansvar, at opvarmnings­energien kommer til huset, så du kan holde varmen. Fjernvarme lugter og støjer ikke, og skal kun justeres på en termostat, så der er varme i boligen.

Nem og sikker installation

Vi er med hele vejen, når der skal installeres fjernvarme. Vi rådgiver og sørger for, at der hurtigt bliver etableret fjernvarme i boligen.

Kan du få fjernvarme på din adresse?

Tilmeld dig vores sms-service

Vores driftovervågning holder hele tiden øje med, hvordan driften er i vores forsyningsområde.

Hvis du tilmelder dig vores sms-service via selvbetjeningen, modtager du en sms, hvis der er nedbrud eller strømsvigt i dit område.

I selvbetjeningen har du også mulighed for at holde øje med dit forbrug og få overblik over dine regninger.

Til selvbetjeningen

Fjernvarme er miljøvenligt

I Trekantområdet leverer TREFOR Varme miljørigtig fjernvarme til Fredericia, Kolding, Lunderskov og Vejle. Vi kan med god samvittighed sige, at vores produkt er miljørigtig, fordi vi udnytter overskudsvarme eller affaldsvarme fra lokalindustrien, som ellers ville være gået til spilde.

Høj leveringssikkerhed på fjernvarme

Fjernvarme kan udnytte forskellige energikilder som overskudsvarme fra forbrænding, solenergi, varmt vand fra undergrunden eller vindenergi. Derfor er fjernvarme en fleksibel løsning og udnytter den energikilde, som samfundet har mest af. Det betyder også, at fjernvarme er en fremtidssikker løsning med høj leveringssikkerhed.

Fjernvarme og virksomheder

Mange virksomheder eller større bygninger i Trekant­området har installeret fjernvarme. Fjernvarme i Trekantområdet giver en mere grøn profil end flere andre typer opvarmning. Desuden er fjernvarme i virksomheder og større bygninger ikke underlagt krav om lovmæssige eftersyn og din virksomhed undgår også at betale skorstens­udgift. Ofte er en fjernvarmeløsning også billigere i drift end andre typer opvarmning.

Hvis du ikke har fjernvarme i din virksomhed eller større bygning så kontakt os endelig. Vi laver gerne en økonomisk betragtning ud fra jeres data, så du kan vurdere, om det kan betale sig at skifte til fjernvarme.