Data om varmemålere i Danmark

At drive fjernvarmenettet optimalt kræver rigtig mange data. I vores arbejde med at forstå udviklingen kigger vi især på måle- og driftsdata. Men også andre data såsom geografi, kundetyper, årstid, adfærd er vigtige i vores arbejde med at forstå og følge udviklingen. Det er data, du også kan dykke ned i her på siden.

Vi har samlet en række af vores data fra fjernvarmenettet til en overskuelig, interaktiv grafik, som du kan dykke ned i. Det kan give dig et indblik i nogle af de elementer, der har betydning for vores arbejde med at understøtte den grønne omstilling og være med til at vi fjerner os fra fossil varme og i stedet benytter os af fjernvarme. Måske kan du bruge det som datagrundlag i et projekt, eller det kan give dig indsigt i forbrug på fjernvarmenettet i dit lokalområde.

Du kan bruge grafikken herunder til at blive klogere på mønsteret i varmeforbruget, og du kan samtidig sammenligne måned for måned de seneste to år.

Sådan bruger du grafikken

Klik på en kommune, kundetype eller måned for at filtrere det forbrug, du vil se. Kombiner flere af filtrene – fx kommune og kundetype - ved at klikke på elementerne i de enkelte vinduer

Dit fjernvarmenet

Se varmeforbruget i dit område.

Er fjernvarmenettet rustet til, at flere og flere husstande kan koble sig på fjernvarmenettet? Det korte svar er ja!

I de fleste områder er der stadig plads til flere fjernvarmekunder. I andre områder er der brug for, at forstærke fjernvarmenettet.

Hos TREFOR Varme følger vi varmeforbruget og belastningen af fjernvarmenettet tæt – og vi udbygger og forstærker fjernvarmenettet i takt med behovet.

Derfor er det også vigtigt for os, at vi i god tid bliver informeret, når større virksomheder og erhverv påtænker at blive koblet til fjernvarmenettet.

Tjek fjernvarme hos dig

Når du indtaster din adresse i søgefeltet til venstre for kortet nedenfor, kan du se hvor du får varmen leveret fra.