Ny tilslutning til fjernvarmenettet

Se hvor vi planlægger at etablere fjernvarme og find ud af, om du kan få fjernvarme på din adresse. Se hvad der kræves, før vi kan etablere fjernvarme i dit område.

Forlænget ekspeditionstid i øjeblikket

Fjernvarme er et varmt emne, og vi oplever stor interesse for at skifte til fjernvarme. Det betyder, at vi har travlt i TREFOR Varme – det kan vi godt lide. Men det kan samtidigt betyde, at der kan opleves længere svartid. Vi skynder os at besvare alle henvendelser, så hurtigt vi kan.

Her på siden kan du følge med i, hvor og hvornår vi etablerer fjernvarme. Og vi forsøger løbende at opdatere med informationer.

Har du fået brev fra kommunen om fjernvarme?

Har din kommune oplyst, at du kan få fjernvarme, skal du udfylde formularen herunder, hvis du ønsker fjernvarme. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Har din kommune oplyst, at du måske kan få fjernvarme, så skal du først tilkendegive, om du er interesseret. Det gør du også ved at udfylde formularen herunder.

Kontaktoplysninger

På grund af travlhed, kan du i øjeblikket forvente, at det tager lidt længere tid før vi kontakter dig.

Se om du kan få fjernvarme

Indtast din adresse på kortet herunder og se om du kan få fjernvarme nu, om fjernvarmen er på vej eller om du bor udenfor et fjernvarmeområde.

Kortet viser hvor vi er på vej med fjernvarme. Der er dog visse forbehold.

Sådan læser du kortet

Hvis din adresse ligger i et rødt skraveret område, bor du i et projektområde. Det betyder, at der er fjernvarme på vej. Hvert skraveret projektområde er angivet med et projektnummer f.eks. P21.

Du kan se, hvornår der bliver etableret fjernvarme i hvert projektområde i linket herunder.

Se projektområder

Hvis din adresse ligger i et blåt skraveret område, så bor du i et fjernvarmeområde. Det betyder, du kan blive tilsluttet til fjernvarme. Hvis du ønsker at få fjernvarme, skal du udfylde formularen længere nede på denne side.

Hvis din adresse ikke ligger i et skraveret område, bor du udenfor et fjernvarmeområde. Du kan dog stadig have mulighed for at få fjernvarme.

I efteråret 2022 kommer der en udvidet plan for udrulning af fjernvarme.

Se hvornår du kan forvente at få installeret fjernvarme

Hvis du har underskrevet en aftale med os om at få etableret fjernvarme, kan du herunder se en foreløbig plan for, hvornår vi etablerer fjernvarme hos dig.

Desværre oplever vi stor usikkerhed omkring materialeleverancer og hele markedet for entreprenørydelser påvirkes også af uroen i verden. Derfor tager vi forbehold for forsinkelser og lignende.

Din adresse findes kun på planen, hvis du har underskrevet en aftale før 1. august 2022. Hvis du har underskrevet din aftale senere, kan du forvente at få etableret fjernvarme efter april 2023.

Vi opdaterer løbende planen over de adresser og tidspunkter, hvor vi etablerer fjernvarme. Du kan derfor altid finde en opdateret plan her på hjemmesiden.

Plan for etablering af fjernvarme

Vi kontakter dig inden du får fjernvarmen etableret

Du bliver kontaktet i god tid før vi etablerer fjernvarme hos dig. I første omgang, så vi kan aftale, hvor stikledningen skal ind i din bolig. Cirka en til to uger før vi etablerer stikledningen, kontakter vi dig, så vi i fællesskab kan aftale, hvordan vi får adgang til din bolig mv.

Vi følger regeringens retningslinjer

TREFOR Varmes udbygningsplan for 2022-2024 følges i efteråret op af en udbygningsplan for 2025-2028. Dermed lever vi op til regeringens energipolitiske udspil ”Danmark kan mere II”. Det politiske udspil fastslår, at kommunerne og fjernvarmeselskaberne i samarbejde skal udarbejde en plan for udbygningen frem til 2028.

Det er din kommune, der skal informere dig

Har du endnu ikke fjernvarme, kan det sagtens være, du har mulighed for at få det inden for overskuelig fremtid. Det er din kommune, som skal informere de enkelte borgere om hvilken varmeforsyning de har mulighed for at få, og hvilke alternativer der findes indtil fjernvarmen etableres.

Forudsætninger for at etablere fjernvarme

Udbygningsplanen er udarbejdet ud fra den viden, vi har på nuværende tidspunkt. Der kan derfor løbende komme ændringer i tidsplanen.

Øvrige krav der skal opfyldes er, at:

  • myndighederne godkender udbygningsprojekterne
  • et tilstrækkeligt antal borgere i de specifikke områder ønsker at blive koblet på fjernvarmenettet
  • der er tilstrækkeligt med materialer og entreprenører til at gennemføre udbygningerne

Tilslutningsbidrag

Vi sikrer en smidig, korrekt og optimal installation, som hurtigt giver miljøvenlig og økonomisk fordelagtig varme.

Nye fjernvarmekunder skal betale et tilslutningsbidrag for at blive tilkoblet fjernvarmeforsyningen.

Kontakt os for flere oplysninger om at blive tilsluttet til fjernvarmenettet.

Se tilslutningsbidrag for fjernvarme

Installation i din bolig eller erhvervsejendom

Nem og sikker installation af fjernvarme til din bolig, etagebolig, kontor og erhvervsbygning.

Sådan får du fjernvarme