Job i TREFOR

Vi tilbyder en god balance mellem dit arbejde og familieliv - og du bliver udfordret hver dag.
 • Et stærkt fællesskab

 • God plads til din udvikling

 • Balance mellem job og privatliv

Sæt et grønt fodspor sammen med os

I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

Vi sørger for, du bliver udviklet fagligt og personligt i dit arbejde, – og så passer vi godt på dig, så du kan komme sikkert hjem til din familie.

Se ledige stillinger her

Fællesskab og faglighed

Som en del af TREFOR bruger du sammen med 200 dygtige kolleger din ekspertise til at sikre forsyningen af strøm, varme og vand til tusindvis af kunder i Trekantområdet og strøm på Bornholm.

Hverdagen er vidt forskellig for vores medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn. Du bruger din ekspertise til sikre forsyningen af strøm, vand og varme til tusindvis af kunder i Trekantområdet og strøm på Bornholm.

Vi har en udfordring til dig

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på – og så hygger vi os sammen ved mange sociale arrangementer.

Lyder vi som et sted for dig? Så hold øje med vores ledige stillinger – vi søger nemlig løbende efter kolleger, der vil sætte fremtidens grønne fodspor sammen med os.

Se ledige stillinger

Bag om TREFOR

TREFOR er EWII Koncernens infrastrukturselskaber, som indeholder selskaberne TREFOR Vand, TREFOR Varme og TREFOR El-net. Her kan du finde ud af lidt mere om selskaberne.

Bag om selskaberne

4 trin til job hos TREFOR

Her kan du blive klogere på, hvad der sker i vores ansættelsesproces.

 1. Ansøgningen

  Du får hurtigst muligt en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. En stilling er typisk slået op i 14 dage, hvorefter vi vælger de personer, vi inviterer til samtale.
 2. Samtale

  Er du inviteret til en samtale, kan du forvente, at samtalen tager cirka en time. Her taler vi om, hvem vi er - og vi finder ud af, hvem du er. I samtalen finder vi også ud af, om vi er noget for hinanden, og om dine faglige kvalifikationer passer til jobbet.
 3. 2. samtale

  Til mange stillinger inviterer vi også til 2. samtale. Inden samtalen udfylder du en personlighedstest. Testen giver os mulighed for at lære din personlige side lidt bedre at kende.
 4. Vi er et match

  Du hører fra os, uanset om det er dig, vi vil have - eller om du ikke kommer i betragtning til jobbet. Hvis vi ikke ringer, så får du besked pr. mail. Men du er altid velkommen til at ringe og få uddybende kommentarer.
Se ledige stillinger

Praktik hos TREFOR

I TREFOR er der gode muligheder for en spændende og lærerig studiepraktik. Vi tager primært mod studerende indenfor tekniske områder som: ingeniører, maskinmestre og el-installatører.

Som praktikant oplever man en virksomhed, hvor mange gode kompetencer indenfor projektering, drift og vedligehold er samlet på et sted.

Michael Møller

Praktikant, TREFOR El-net

"I afdelingen er omgangstonen uformel, kollegaerne dedikerede og velvillige til at dele ud af både viden og erfaring. Alt dette har ført til mange spændende faglige debatter - som jeg tror er med til at udvikle alles kompetencer" fortsætter Michael Møller, praktikant i TREFOR El-net.

Læs mere om praktik hos TREFOR

Tilmeld dig vores jobagent

Når du tilmelder dig vores jobagent, sender vi dig automatisk en besked, når vi har en ledig stilling.

Du kan altid logge ind og se eller ændre dine oplysninger.

Tilmeld jobagent