Én samlet forsyning

Vi sikrer el, vand, varme - livets selvfølgeligheder - og tager ansvar for det, vi har sammen.
 • Karriere i TREFOR

  Læs om TREFOR som arbejdsplads, se ledige stillinger og praktikpladser.

  Job og karriere
 • Lokal støtte

  TREFOR støtter læring om energi og vand for børn og unge i Trekantområdet og på Bornholm.

  Lokal støtte
 • Presse

  Find kontaktoplysninger til TREFORs presseafdeling og få adgang til TREFORs mediebibliotek.

  Presse

Om TREFOR

Én digitalt integreret multiforsyning, som sikrer livets selvfølgeligheder og tager ansvar for det, vi har sammen.

TREFOR Infrastruktur er en del af EWII Koncernen og består af infrastrukturselskaberne TREFOR Vand, TREFOR Varme, TREFOR El-net samt TREFOR El-Net Øst.

Vores juridiske navn for forsyningsdelen af koncernen er TREFOR Infrastruktur, men i daglig tale er vi bedre kendte under navnet TREFOR.

TREFOR er forsyningsselskab for elnettet, vand og varme i Trekantområdet og for elnettet på Bornholm. Vi sikrer med fremsyn og rettidig omhu, at Trekantområdet kan tage rent vand, mere miljøvenlig fjernvarme og velfungerende elnet i Trekantområdet og på Bornholm med en oppetid på 99,996 % for givet hver dag.

Som multiforsyningsselskab er det vores ansvar, at det, vi betragter som selvfølge­lig­heder, fungerer. Vi gør os hver dag umage for at sikre høj forsyningssikkerhed og stabilitet i el- nettet og i vand- og varmeforsyningen.

Innovation i klimaets navn

Det store Innovationsfondsprojekt Flexible Energy Denmark, som vi er partner i, har netop fået lavet en film, der fortæller om arbejdet og perspektiverne i projektet – herunder, hvordan de løsninger, vi er med til at udvikle, kan spare Danmark for investeringer til en værdi af 31 mia. kroner og hjælpe til at opnå klimamålene om 70 procents reduktion af udledning af drivhusgasser i 2030.

Flexible Energy Denmark

På vej mod klimamålene

Bag om TREFOR

TREFOR er EWII Koncernens infrastrukturselskaber, som indeholder selskaberne TREFOR Vand, TREFOR Varme og TREFOR El-net. Her kan du finde ud af lidt mere om selskaberne.

Bag om selskaberne

TREFOR samarbejder med SARA

TREFOR Infrastruktur har indgået et samarbejde med SARA, hvor vi arbejder internt i TREFOR Varme, TREFOR Elnet, TREFOR vand og TREFOR Fiber med koncernens vision om at blive klimagas neutrale.

Læs mere om projektet