Se igangværende gravearbejde

Kortet viser, hvor vi renoverer vandledninger i vores forsyningsområde: Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart.

Værd at vide, når vi arbejder i et område

Arbejdet kan give trafikale gener, og der vil ske afbrydelser af vandet i kortere perioder. Det er muligt at tilmelde sig vores SMS-service, som automatisk giver besked om, hvornår vi lukker for vandet pga. arbejde.

Efter lukningen kan vandet indeholde enkelte sorte og brune partikler. Vandet er ikke sundhedsskadeligt. Vi anbefaler, at skylle installationen godt igennem, indtil vandet ikke længere er misfarvet.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte TREFOR Vand A/S på telefon 7933 3435.

TREFOR nedbryder underjordisk bygning i Kolding

Tusindvis af koldingensere kører hver dag gennem krydset mellem Låsbygade og Vejlevej i det centrale Kolding. Hvad de færreste af dem ved er, at under asfalten ligger en ældre bygning – en ventilbygning, der i 1930erne er blevet brugt til manuel betjening af ventiler på ledningsnettet. 

Bygningen er ikke længere i brug, og presset fra vejbanen udgør en risiko for, at den på et tidspunkt falder sammen, fortæller projektleder fra TREFOR, Thomas Hugger.

”Det sker ikke i morgen, men med tiden vil det blive et problem. Derfor har vi besluttet, at den skal nedbrydes og hullet fyldes med jord,” siger Thomas Hugger.

Arbejdet i det trafikale knudepunkt blev udført i februar 2022.

Få driftsinfo på SMS

Som kunde hos TREFOR er du automatisk tilmeldt vores SMS-service, hvis dit nummer er offentligt tilgængeligt på f.eks. 118.dk eller Krak - og det er ganske gratis.

Er du ikke tilmeldt, eller får du ikke driftsinfo via SMS på alle dine forsyningsarter, kan du tilmelde dig via nedenstående link. Interesserer du dig for driften i elnettet,  kan du se og følge data for dit område på vores interaktive grafik

Du vil kun modtage driftsinfo på dine forsyningsarter. 

Her kan du tilmelde dritfsinfo:

  • TREFOR A/S forsyner med vand og varme i Trekantområdet
  • TREFOR El-net forsyner med el i Trekantområdet
  • TREFOR El-net forsyner med el på Bornholm

Tilmeld eller ret SMS-Service

Sådan renoverer vi

Her kan du læse om, hvordan vi renoverer vandledninger, og hvad det betyder for dig, når vi arbejder på din vej. Du kan også downloade 'Vi udskifter vandledningen i din vej' som pdf.

TREFOR Vand leverer rør frem til din vandmåler (ekskl. gravearbejde) og giver tilskud på 1.200 kr. inkl. moms, hvis din vandledning skiftes samtidig med ledningen i vejen.

Læs mere om renovering og mulighed for tilskud