Ny tilslutning til fjernvarmenettet

Her kan du se om du kan få fjernvarme. Indtast din adresse på kortet længere nede på siden og se om du kan få fjernvarme nu, om fjernvarmen er på vej eller om du bor udenfor et fjernvarmeområde.

Sådan læser du kortet

På kortet herunder kan du se, hvor der allerede er fjernvarme eller hvor vi er på vej med nye projekter. Indtast din adresse i adressesøgningen på kortet og se hvordan det der ud, der hvor du bor.

 1. RØDT MARKERING

  Projektområde med fjernvarme under planlægning eller etablering. Det betyder, at der er fjernvarme på vej. vert skraveret projektområde er angivet med et projektnummer f.eks. P21. Du kan se, hvornår der bliver etableret fjernvarme i hvert projektområde i linket herunder.
 2. BLÅ MARKERING

  Du bor du i et etableret fjernvarmeområde. Det betyder, du kan blive tilsluttet til fjernvarme. Hvis du ønsker at få fjernvarme, skal du udfylde kontaktformularen på denne side.
 3. INGEN MARKERING

  Hvis din adresse ikke ligger i et markeret område, bor du udenfor et fjernvarmeområde. Du kan dog stadig have mulighed for at få fjernvarme. Kontakt os via den ovenstående kontaktformular, så hjælper vi dig med at finde ud af, om det kan lade sig gøre at få fjernvarme på din adresse.
Se aktuelle projekter

På grund af travlhed, kan du i øjeblikket forvente, at det tager lidt længere tid før vi kontakter dig.

Forlænget ekspeditionstid i øjeblikket

Fjernvarme er et varmt emne, og vi oplever stor interesse for at skifte til fjernvarme. Det betyder, at vi har travlt i TREFOR Varme – det kan vi godt lide. Men det kan samtidigt betyde, at der kan opleves længere svartid. Vi skynder os at besvare alle henvendelser, så hurtigt vi kan.

Hvis du klikker på nedenstående link, kan du følge med i, hvor og hvornår vi etablerer fjernvarme. Vi forsøger løbende at opdatere med informationer.

Se status på aktuelle projekter

Tilslutningsbidrag

Vi sikrer en smidig, korrekt og optimal installation, som hurtigt giver mere miljøvenlig og økonomisk fordelagtig varme.

Nye fjernvarmekunder skal betale et tilslutningsbidrag for at blive tilkoblet fjernvarmeforsyningen.

Kontakt os for flere oplysninger om at blive tilsluttet til fjernvarmenettet.

Se tilslutningsbidrag for fjernvarme

Vær opmærksom følgende:

 • Vi følger regeringens retningslinjer
  TREFOR Varmes udbygningsplan for 2022-2024 følges i efteråret op af en udbygningsplan for 2025-2028. Dermed lever vi op til regeringens energipolitiske udspil ”Danmark kan mere II”. Det politiske udspil fastslår, at kommunerne og fjernvarmeselskaberne i samarbejde skal udarbejde en plan for udbygningen frem til 2028.

 • Det er din kommune, der skal informere dig
  Har du endnu ikke fjernvarme, kan det sagtens være, du har mulighed for at få det inden for overskuelig fremtid. Det er din kommune, som skal informere de enkelte borgere om hvilken varmeforsyning de har mulighed for at få, og hvilke alternativer der findes indtil fjernvarmen etableres.
 • Forudsætninger for at etablere fjernvarme
  Udbygningsplanen er udarbejdet ud fra den viden, vi har på nuværende tidspunkt. Der kan derfor løbende komme ændringer i tidsplanen.
 •  

Øvrige krav der skal opfyldes er, at:

 • myndighederne godkender udbygningsprojekterne
 • et tilstrækkeligt antal borgere i de specifikke områder ønsker at blive koblet på fjernvarmenettet
 • der er tilstrækkeligt med materialer og entreprenører til at gennemføre udbygningerne