TREFOR El-net Øst søger kandidater til bestyrelsen

PRESSEMEDDELSER • 05-01-2022, 11:00

I marts 2022 skal der afholdes valg til TREFOR El-net Østs bestyrelse, og derfor er tiden nu kommet til at søge efter kandidater, der har lyst og vilje til at stille op. Konkret skal der besættes to bestyrelsesposter, der skal repræsentere forbrugerne i det øverste ledelsesorgan i TREFOR El-net Øst.

Da EWII Koncernen i maj sidste år købte El-net Øst, meldte koncernen hurtigt ud, at Bornholms forbrugere skal have indflydelse på deres elforsyning via forbrugerrepræsentanter i bestyrelsen.

I marts 2022 skal der afholdes valg til bestyrelsen, og derfor er tiden nu kommet til at søge efter kandidater, der har lyst og vilje til at stille op. Konkret skal der besættes to bestyrelsesposter, der skal repræsentere forbrugerne i det øverste ledelsesorgan i TREFOR El-net Øst.

”Vi annoncerer lige nu efter kandidater på Bornholm, der vil hjælpe med at sætte retning for, hvordan Bornholms elforsyning skal udvikle sig i de kommende år,” siger direktør i TREFOR Infrastruktur, Charles Nielsen.

Bestyrelsen består i dag af bestyrelsesformand Allan Buch, der også er medlem af EWII Koncernens hovedbestyrelse, Jens Hay Pedersen, der er juridisk rådgiver for TREFOR samt Charles Nielsen, direktør i TREFOR Infrastruktur.

”Det er vigtigt med forbrugerrepræsentation i ledelsen på vores fælles infrastruktur, så vi ser frem til det kommende valg til bestyrelsen, hvor vi får lokalt kendskab samt forbrugerens perspektiv ind i ledelsen i form af to forbrugerrepræsentanter,” siger Charles Nielsen.

Alle myndige personer med tilknytning til en måler, der tilhører TREFOR El-net Øst, kan stille op til bestyrelsesvalget ved at registrere sig som kandidat på trefor.dk i perioden 13. januar – 27. januar. Alle opstillede kandidater bliver offentliggjort på hjemmesiden, men er derudover selv ansvarlige for egen valgkamp.

”Vi håber naturligvis på at få mange kandidater, og gerne med stor diversitet i feltet, så vi kan repræsentere forbrugerne bredest muligt,” siger Charles Nielsen og opfordrer bornholmerne til at melde sig under fanerne, uanset baggrund:

”Der er ikke behov for at være fagligt funderet indenfor energibranchen, for de kompetencer har vi dækket af i huset. Det eneste krav er, at man har lyst til sammen med resten af ledelsen i TREFOR El-net Øst at sætte retning for den fortsatte elektrificering af Bornholm,” siger Charles Nielsen.