Vandkvalitetsassistent

Opslået 20-01-2023

Har du stor interesse inden for miljø, kvalitet, mikrobiologi og kemi i forhold til rent drikkevand? Hos TREFOR Vand har du mulighed for at arbejde med opgaver inden for databehandling, analysemetoder, laboratorieopgaver og optimering.
Ansøg nu

Vi har brug for dig, der sætter kvalitet højt
Som vandkvalitetsassistent i TREFOR Vand kommer du til at arbejde sammen med mange dygtige specialister, så vi sammen sikrer rent drikkevand til Trekantområdet nu og i fremtiden. Du kommer til at indgå i det team, som arbejder med forretningens drift og vandkvalitet.

Du kan være uddannet laborant, miljøteknolog, miljøtekniker – eller have en anden relevant uddannelse med interesse indenfor drikkevand, miljø og kvalitet.

Dine hovedopgaver:

 • Håndtering af indkomne analyseresultater, herunder kvalitetskontrol, databehandling og arkivering.
 • Bestilling af ekstern prøvetagning og daglige kontakt til det eksterne laboratorier og eksterne prøvetagere.
 • Udtagning af egenkontrolprøver og vedligeholdelse af prøvetagningsinstruktioner samt oplæring af interne medarbejdere.
 • Håndtering af egne analyser og analyseudstyr - herunder BactiQuant, colilert-18 og sensorer til turbiditet, ilt, jern osv. samt kontakt til leverandører.
 • Håndtering af kvalitetsspørgsmål fra kunder på mail og telefon.
 • Deltage i interne driftsprojekter, fx procesoptimering i forhold til viden og prøvetagning.
 • Deltage i udvælgelsen og afprøvning af nye analysemetoder.

Du har en naturlig interesse for kvalitetsdokumenter og for at følge dem. Du er miljø- og kvalitetsbevidst.

Hvis du har teknisk snilde, er det et plus. Du kan tale og skrive dansk, og har et IT-kendskab på brugerniveau. Andre basisforudsætninger er kendskab til Excel og et kørekort (til kørsel af prøvetagningsbil).

Hvem er vi?
TREFOR Vand er Danmarks 4. største drikkevandsforsyning og den største privatejede vandforsyning i Danmark. Medarbejderskaren er bredt sammensat af ingeniører, maskinmestre, VVS-installatører og tilsynsfolk, og vi har derudover et tæt samarbejde med interne støttefunktioner og eksterne entreprenører. Du vil blive tilknyttet et ungt team med fokus på drift og vedligehold og kompetencerne i teamet spænder bredt. Vi udfører løbende udviklings- og driftsoptimerings-projekter indenfor vandbehandling og kontrol af vandkvalitet, ligesom vi har en ambition om at være teknologiførende indenfor vores branche. TREFOR Vand er ISO9001, ISO55001 og ISO22000 certificeret. TREFOR Vand er en del EWII-koncernen.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII Koncernen er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.  

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 


I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag ét, når du bliver en del af os.

Hør hvordan hverdagen er hos os  

Skal jobbet være dit?    
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.  

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte vandforsyningschef Lars Skjerning Hansen telefon 2810 7296. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk.

Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på trefor.dk.

Kontakt
 • Lars Skjerning
 • Vandforsyningschef
 • +45 28 10 72 96
Ansøgningsfrist
 • 28-04-2023
Hvor
 • TREFOR Vand, Kokbjerg 30, 6000 Kolding