Uopfordret - stærkstrømsingeniør

Opslået 15-05-2023

Var jobbet du ledte efter ikke ledigt? Læg dit CV op her, og vi kan kontakte dig, hvis vi får en stilling ledig, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer.
Ansøg nu

Er du på udkig efter et job som stærkstrømsingeniør - så læg dit CV op her

Hos TREFOR gør du sammen med dine kolleger en forskel for vores alles fremtid, når I sammen sikrer distributionsnettet i hele Trekantsområdet.  

Som stærkstrømsingeniør hos TREFOR er du med til at optimere og fremtidssikre vores distributionsnet. Du kommer til at arbejde med netplanlægning og netdimensionering af det samlede distributionsnet. Du kommer også til at gennemføre anlægsprojekter og projektere kabellægning og stationsanlæg i 10 og 60 kV nettet.

Vi er stolte af at være de faglige nørder, og i vores team både griner vi med og lærer af hinanden hele tiden. Derudover får du fleksibilitet og frihed til at løse opgaverne, og så er der et hav at udviklingmsuligheder for dig – du skal bare gribe dem.  

Hos TREFOR vægter vi god balance mellem dit arbejde og familieliv højt – og samtidigt bliver du udfordret hver dag. Du kan udforske vores karrieresider her.

Kontakt
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR, Kokbjerg 30, 6000 Kolding