Udadvendt administrativ medarbejder med potentiale til teknisk sagsbehandler

Opslået 26-05-2023

Vil du være med til at fremtidssikre den grønne infrastruktur i Trekantområdet? Kan du se dig selv i en virksomhed, hvor arbejdsglæde, gode kollegaer går hånd i hånd med høj faglighed og ekspertise? Kan du lide at tale i telefon, har du teknisk forståelse, og sætter en ære i at yde god kundeservice? Så er du måske vores kommende kollega i den næsten nyetablerede afdeling: Kundetilslutning
Ansøg nu

Kan du skabe struktur, har teknisk indsigt/interesse, og er serviceminded?
Vi har travlt, og har brug for endnu en administrativ kollega, der kan hjælpe til med kundehåndtering og sagsbehandlingen i forbindelse med udvidelser i vores el-, vand- og varmeforsyning. Din rolle er udadvendt, og du besvarer dagligt mange telefoniske og skriftlige henvendelser fra vores kunder, som bl.a. er installationskunder, installatører, rådgivere, målermontører etc.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Håndtering af daglige kundehenvendelser primært via telefon og mail
  • Administrativ og teknisk sagsbehandling
  • Håndtering af løbende kommunikation med kunder og kollegaer i forbindelse sagsbehandlingen
  • Ajourføring af data, optimering af processer samt div. ad hoc-opgaver


Succeskriterier i jobbet
For at lykkes i stillingen er det afgørende, at du trives med at tale i telefon og sætter en ære i at yde en god kundeservice overfor vores kunder. Du formår at skabe struktur i dit daglige arbejde, tager ejerskab for dine opgaver og er omhyggelig og kvalitetsbevidst i din opgaveløsning. Vi forventer at du er opsøgende, samarbejdsorienteret og fyldt med ”gå-på-mod”- og meget gerne med en teknisk indsigt og/eller forståelse.

Hvem er du?
Det er afgørende at du trives i en travl og omskiftelig hverdag, hvor flere grundlæggende ting er under forandring. Du kan bevare overblikket, selvom vi i mange situationer ikke kan referere til, ”plejer”.

Det kan være en fordel hvis du har erfaring med tekniske installationer, evt. uddannet installatør, energiteknolog, men en kontoruddannelse med teknisk indsigt eller anden relevant erfaring, kan bestemt også være vejen til dette job.

Du er en udpræget teamplayer, og trives med ”frihed under ansvar”. Du har flair for IT og tilegner dig nemt nye systemer og viden. Du arbejder hjemmevant i Excel, og har generelt en løsningsorienteret tilgang til opgaverne.

Bliv en del af et innovativt fællesskab, hvor vi sætter din udvikling højt
Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor ambitions- og innovationsniveauet er højt, og arbejdsglæden endnu højere. Vi tør stille krav til os selv og hinanden, og du får i høj grad mulighed for at gøre en forskel.

Vi nyder ofte frokosten sammen i kantinen, og deltager gerne i de faglige og sociale arrangementer. Din personlige og faglige udvikling prioriteres højt, og vil gerne hjælpe dig med at skabe den karriere, du drømmer om.

Stillingen er på fuld tid på vores hovedkontor i Kolding.

Hør hvordan hverdagen er hos os 

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

Det tilbyder vi
Det er ikke kun spændende arbejdsopgaver, der venter dig i TREFOR – du får også en masse personalegoder, der gør både dit arbejdsliv og privatliv lidt sjovere. Se her, hvilke goder du kan nyde godt af som medarbejder. Du kan desuden se frem til en leder, der er lydhør og vægter medarbejdernes trivsel højt

Sæt et grønt fodspor sammen med os 
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.  
 
Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn. 

Skal jobbet være dit?
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i Kundetilslutning Mette Holst Thøgersen på mett@trefor.dk eller 21 94 45 14. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med på LinkedIn.

Stillingen besættes hurtigst muligt, hvorfor der også vil blive afholdt samtaler løbende. Du kan søge den, så længe den er online på trefor.dk.

Kontakt
  • Mette Holst Thøgersen
  • Afdelingsleder
  • 21 94 45 14
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur, Kokbjerg 30, 6000 Kolding