Tilsynsførende til fremsynet multiforsyning

Opslået 01-05-2023

Som tilsynsførende i TREFOR fører du tilsyn med anlægsarbejde på tværs af forsyninger, og du vil der igennem sikre kvaliteten af det udførte anlægsarbejde og en smidig gennemførelse af projekterne til glæde for TREFORs kunder. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø og en moderne og innovativ energivirksomhed i vækst, hvor vi har fokus på energirigtige løsninger.
Ansøg nu

Tilsyn med eksterne entreprenører
I TREFOR investerer vi hvert år et trecifret millionbeløb i udbygninger og forbedringer af vores distributions- og infrastrukturnet, og det bliver din væsentligste opgave at sikre, at anlægsarbejdet lever op til vores høje kvalitetsstandarder. Du indgår i et professionelt team, hvor du samarbejder tæt med TREFORs projektledere og varetager tilsynsopgaven overfor jord- og rørentreprenørerne, og sikrer gennem tilsyn, instruktioner og procedurer, at kvalitetsstandarder overholdes. Derudover sikrer du, at al dokumentation omkring kvalitet håndteres efter gældende forskrifter.

Bliv en del af et innovativt fællesskab, hvor vi sætter din udvikling højt
Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor ambitionsniveauet er højt og arbejdsglæden endnu højere.

Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling højt, og vil gerne hjælpe dig med at skabe den karriere, du drømmer om. Vi tror nemlig på, at vi bedst kan udvikle vores virksomhed og fremtidens infrastruktur, hvis vi også udvikler vores medarbejdere 

Dine primære arbejdsopgaver
Som tilsynsførelse hos TREFOR, vil din daglige opgaveløsning bestå af følgende opgaver:

 • Føre tilsyn med anlægsarbejde på fjernvarme- og vandforsyningsprojekter i Trekantområdet
 • Sikre overholdelse af vores kvalitetskrav
 • Deltager løbende på byggemøder og sikkerhedsrunderinger
 • Kontakt med myndigheder og eksterne samarbejdspartnere
 • Tæt samarbejde med vores projektledere på tværs af forsyninger
 • Gennemfører opstartsmøder og afleveringsforretninger


Relevant håndværksmæssig baggrund
Du har en relevant baggrund gerne erfaring fra enten forsynings- eller entreprenørbranchen. Alternativt kunne det også være en baggrund i kommunalt regi, hvor du har arbejdet med myndighedsgodkendelser.

Du har gode kommunikationsevner både i skrift og tale og er bevidst om at udøve tilsynsrollen, så du fremstår som en god repræsentant for TREFOR. Du evner at forstå og læse tegninger af anlægsarbejder. Du har den lovpligtige koordinatoruddannelse - og ellers sørger vi for, at du får den.

Du er positiv og udadvendt, og trives godt med at du til tider vil have mange projekter kørende på samme tid. Derudover kan du arbejde selvstændigt, og samtidig være en holdspiller.

Sæt et grønt fodspor sammen med os

TREFOR er Trekantområdets multiforsyningsselskab, og vi sørger for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som en kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.  
 
Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag et, når du bliver en del af os.

Hør hvordan hverdagen er hos os  

Det tilbyder vi 
Det er ikke kun spændende arbejdsopgaver, der venter dig i TREFOR – du får også en masse personalegoder, der gør både dit arbejdsliv og privatliv lidt sjovere. Se her, hvilke goder du kan nyde godt af som medarbejder. 

Skal jobbet være dit?    
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.  

Har du spørgsmål til jobbet eller TREFOR Vand som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Adriaan van Sprang på telefon 2479 6661. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk.

Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på trefor.dk.

Kontakt
 • Adriaan van Sprang
 • Teamleder - Tilsyn og Arbejdsmiljø
 • 2479 6661
Ansøgningsfrist
 • Hurtigst muligt
Hvor
 • Anlægsprojekter, Kolding