Teknisk kunderådgiver med VVS-faglig baggrund

Opslået 11-07-2024

Har du en VVS-faglig viden og erfaring som enten installatør, VVS-montør eller tekniker eller har du en baggrund fra VVS-grossist, og trives du med administrative opgaver og daglig kundekontakt, så er det dig vi søger.
Ansøg nu

Har du en VVS-faglig viden og erfaring som enten installatør, VVS-montør eller tekniker eller har du en baggrund fra VVS-grossist, og trives du med administrative opgaver og daglig kundekontakt, så er det dig vi søger.

Vi har brug for endnu en kollega og har derfor oprettet endnu en stilling. Opgaven er, sammen med teamet, at varetage den VVS-faglige rådgivning og sagsbehandling i forbindelse med tilmeldinger til vores vand- og varmeforsyning.

Du bliver ansat i Kundetilslutning, hvor du får 11 skønne og dygtige kolleger, så der er mulighed for masser af sparring. Vi har fokus på optimering af vores interne processer samt sikre best practise i vores nuværende og kommende IT-systemer.

Din rolle er udadvendt, og du besvarer dagligt mange telefoniske og skriftlige henvendelser fra vores kunder, som bl.a. er installationskunder, installatører, rådgivere, montører etc.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Håndtering af daglige kundehenvendelser primært via telefon og mail
  • Administrativ og teknisk sagsbehandling 
  • Håndtering af løbende kommunikation med kunder og kollegaer i forbindelse sagsbehandlingen
  • Optimering af processer, ajourføring af data, samt div. ad hoc-opgaver
  • Deltage i implementeringen af et nyt IT-system

For at lykkes i stillingen er det afgørende, at du trives med en bred kontaktflade og sætter en ære i at yde en god service.

Struktureret i det daglige arbejde
Der er flere indgange til jobbet, men det er et krav, at du har viden/erfaring med VVS-installationer, måske kombineret med en uddannelse som VVS-montør, -tekniker, - installatør, eller evt. en baggrund fra VVS- grossist.

Derudover har du erfaring med administrative opgaver og er kvalitetsbevidst i din opgaveløsning.  Du trives i en travl og omskiftelig hverdag, hvor flere grundlæggende ting er under forandring. Du er samarbejdsorienteret, opsøgende og fyldt med ”gå-på-mod”, en udpræget teamplayer, der kan bevare overblikket, og trives med ”frihed under ansvar”.

Du har flair for IT og tilegner dig nemt nye systemer og viden. Du ser processen ”fra oven” og kan forholde dig til helhedsbilledet i en stor organisation, hvor den samlede proces er vigtig.

Bliv en del af et innovativt fællesskab, hvor vi sætter din udvikling højt
Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor ambitions- og innovationsniveauet er højt, og arbejdsglæden endnu højere. Vi tør stille krav til os selv og hinanden, og du får i høj grad mulighed for at gøre en forskel. Du får rig mulighed for at bidrage til udviklingen af afdelingen Kundetilslutning, og i TREFOR/EWII er der gode muligheder for at videreudvikle dig selv og din egen karriere.

Vi nyder ofte frokosten sammen i kantinen, og deltager gerne i de faglige og sociale arrangementer. Din personlige og faglige udvikling prioriteres højt, og vil gerne hjælpe dig med at skabe den karriere, du drømmer om.

Stillingen er på fuld tid på vores hovedkontor i Kolding og vil referere til afdelingslederen for Kundetilslutning.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: el, vand, varme og fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

Det tilbyder vi
Det er ikke kun spændende arbejdsopgaver, der venter dig i TREFOR – du får også en masse personalegoder, der gør både dit arbejdsliv og privatliv lidt sjovere. Se her, hvilke goder du kan nyde godt af som medarbejder. Du kan desuden se frem til en leder, der er lydhør og vægter medarbejdernes trivsel højt.

Se, hvilke goder der venter dig i TREFOR

Skal jobbet være dit?
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i Kundetilslutning: Mette Holst Thøgersen på mett@trefor.dk eller 21 94 45 14. Vi forventer at holde samtale efter uge 32.

Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med på LinkedIn.

Stillingen besættes hurtigst muligt, hvorfor der også vil blive afholdt samtaler løbende. Du kan søge den, så længe den er online på trefor.dk.

 

Kontakt
  • Mette Holst Thøgersen
  • Afdelingsleder
  • 21944514
Ansøgningsfrist
  • 30-08-2024
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur, Kolding