Teknisk designer/assistent til el-forsyningen i Trekantområdet

Opslået 28-07-2022

Vil du være med til at sikre ledningsregistreringen og dokumentationen af vores el-net?
Ansøg nu

Brænder du for at udarbejde og vedligeholde teknisk dokumentation af høj kvalitet? Vil du med på rejsen i en virksomhed, hvor arbejdsglæde og godt kollegaskab går hånd i hånd med høj faglighed og ekspertise?

Lige nu søger vi en dygtig teknisk designer/assistent, der har lyst til at indgå i den daglige drift og sikre dokumentationen af vores el-anlæg i TREFOR.

Hvem er du?
Som vores nye dokumentationsmedarbejder har du en høj grad af struktur og overblik, og du trives med administrative og koordinerende opgaver.

Du har teknisk flair og erfaring med at tegne. Du kommer med en baggrund som teknisk assistent, teknisk designer, el-installatør eller lignende.

Du er systematisk, fleksibel i ft. opgavernes forskelligartethed og god til at planlægge. Du brænder for, at der bliver leveret en høj kvalitet. Hvis du har kendskab til el-tegninger, vil det være en fordel. 

Du har gode it-kompetencer og kan arbejde i Office-pakken. Du har evt. også erfaring med Netbas, Autocad og DocuNote.

Du kan godt lide, at der er travlt og brug for dig - og du finder det naturligt at indgå i samarbejde og dialog med dine kolleger.

Du kan se frem til en leder, der er lydhør og vægter medarbejdernes trivsel.

Hvad skal du lave?
Du bliver ansvarlig for at vores dokumentation altid er opdateret. Det gælder både tegningsmaterialet i vores GIS-system, men også styringsdiagrammer.

Ligeledes sikrer du, at komponentdata er opdaterede og strukturerede.

Du sikrer, at vores dokumentskabeloner er opdaterede og understøtter vores forretningsbehov. Ligeledes bidrager du til det interne- og eksterne dokument-flow. 

På sigt vil vi gerne have, at du bidrager til optimering og dokumentation af vores arbejdsprocesser.

Stillingen er på fuld tid og ligger i Kolding, tæt ved motorvejen.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

Vi venter på dig
....og glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til jobbet eller TREFOR El-net som arbejdsplads, kan du kontakte driftsingeniør Thomas Temløv på tlf. 28 10 72 34 eller elforsyningschef Johannes Dalegaard Guldbæk på tlf. 30 52 50 38.

Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk.

Ansøg så hurtigt som muligt, da vi løbende inviterer til samtaler. 
 

Kontakt
  • Johannes Dalegaard Guldbæk
  • Elforsyningschef
  • 30 52 50 38
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR El-net, Kolding