Teknisk datakonsulent / målerspecialisterfaring

Opslået 12-02-2024

Betegner du dig selv som en ægte teknik- og systemnørd? Bliver du topmotiveret af at være med til at sikre en digital og datadreven fremtid? Du får her en spændende mulighed for at arbejde med vores mange tekniske- og afregningsdata samt teknisk kontakt til vores udekørende teknikere. Vi sikrer, at vi altid leverer højeste kvalitet og output til vores samarbejdspartnere. Ansvar for blandt andet dataanalyser, driftsoptimering og tekniske specifikationer til vores målerteknikere.
Ansøg nu

Du bliver en del af den gruppe, som har ansvar for at sikre, at TREFOR hver dag har målerdata hjemme fra alle vores el-, vand- og varmemålere. Du er med til at sikre, at vores målerpark og data efterlever den krævede kvalitet, og at data bliver leveret i rette tid.

Dine opgaver er en blanding af datakontrol, opfølgning og fejlregistrering, fejlbehandling, analyse af data og teknisk sparring til vores udekørende teknikere. Du får daglig kontakt til vores målerteknikere og leverandører, som du samarbejder med omkring fejlfinding og fejludbedring på målerparken. Du kommer derudover til at deltage i arbejdet med optimering og udvikling af driftssystemerne.'

Hør hvordan hverdagen er hos os 

Det tilbyder vi 
Det er ikke kun spændende arbejdsopgaver, der venter dig i TREFOR – du får også en masse personalegoder, der gør både dit arbejdsliv og privatliv lidt sjovere. Se her, hvilke goder du kan nyde godt af som medarbejder. 

 

Teknik og datainteresse vægter højt
Du har måske kendskab til forsyningsbranchen og muligvis en teknisk uddannelse eller tilsvarende - vigtigst er, at du har lyst og evne til at arbejde med data og teknik fra skrivebordet. Du kan lide at have travlt, er struktureret og analytisk og du er vant til at samarbejde.

Du kan prioritere dine opgaver, er fagligt nysgerrig og har teknisk indsigt eller flair for teknik og IT-systemer.

Hvor teamånd og problemløsning går op i højere enhed
Vi er en flok entusiaster der sikrer, at TREFOR hver dag kan levere målerdata fra alle vores el-, vand- og varmemålere. Opgaven løftes i fællesskab, hvor alle bidrager med viden og løsninger. Vi har masser af humor og teamspirit også når det går stærkt. Problemløsning får det bedste frem i os og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores processer.

”I vores afdeling er samarbejde en vigtig parameter. Vi arbejder på tværs af hele organisationen og er i daglig kontakt med mange kolleger. Der er stor frihed og ansvar i opgaven og vi har fokus på oplæring og sparring.” siger afdelingsleder Louise Karlskov.

Sæt et grønt fodspor sammen med os 
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.  

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn. 

Skal jobbet være dit?    
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.  

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Målerteknik Louise Karlskov på telefon 51 15 24 65.

Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på trefor.dk.  

Kontakt
  • Louise Karlskov
  • Afdelingsleder
  • 51152465
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur, Kokbjerg 30, 6000 Kolding