Teamleder til El-forsyningen

Opslået 20-02-2023

Vil du være teamleder for en del af vores medarbejdere i TREFOR Infrastruktur Elforsyning, så har vi brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind i fremtiden, hvor elektrificering, grøn omstilling, ressourceudnyttelse, teknologi og digitalisering er nogle af kodeordene for at sikre fremtidens velfærd.
Ansøg nu

Vil du være teamleder for en del af vores medarbejdere i TREFOR Infrastruktur Elforsyning, så har vi brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind i fremtiden, hvor elektrificering, grøn omstilling, ressourceudnyttelse, teknologi og digitalisering er nogle af kodeordene for at sikre fremtidens velfærd.
 

El-nettet er i disse år i en rivende udvikling og hvis du vil være med, så kom og bliv en del af vores kompetente afdeling med 44 erfarne medarbejdere.

Du får personaleansvar for ca. 25 udekørende medarbejdere fordelt på 4 teams, der arbejder med drift, vedligehold og etablering af elforsyningsanlæg i trekantområdet. Det faglige har de helt styr på, så det er den nære kontakt med den enkelte medarbejder i marken, der er hovedfokus og at støtte samarbejdet i de enkelte teams og på tværs af teams.

Vi afholder medarbejdersamtaler og MTU hvert år og her vil du blive involveret i udarbejdelsen af handlingsplaner for både afdelingen og den enkelte medarbejder i forhold til opgaver og udvikling i det kommende år. Det bliver også din opgave at ansætte, tiltrække og afskedige medarbejdere i samarbejde med afdelingslederen.

I det daglige er det projektlederne for de enkelte teams som planlægger og fordeler opgaverne til den enkelte medarbejder i teamet, hvor du som teamleder vil få et overordnet ansvar for et opgavesæt, der er udarbejdet på baggrund af oplæg fra TREFOR El-net i dialog med Projektorganisationen.

Du kommer til at referere til afdelingslederen, og der vil i jobbet være tæt samspil mellem dig og afdelingslederen - afdelingslederen har ansvaret for de øvrige 3 teams i afdelingen - om ressourcer, ansvar og en fælles retning for El-forsyningen.

Du kommer også til at indgå som en del af lederteamet i TREFOR Infrastruktur, hvor sparring og udvikling er i fokus.
 
Du er god til at flytte mennesker
Du har erfaring med linjeledelse, herunder forandringsledelse, og optimalt set også erfaring med at arbejde med tekniske projekter, enten fordi du selv har en baggrund som projektleder eller tidligere har været leder for teknikere.

Dit drive er højt og du har det gode overblik. Struktur og effektivitet er en selvfølge for dig i dit arbejde, og så er du dygtig til at motivere og involvere dine medarbejdere. 

Din karriere som leder tager raketfart hos os
Hos os får du mulighed for at udvikle dig som leder i den retning, du ønsker. Du bliver bl.a. en del af koncernens lederudviklingsprogram, der inkluderer interne og eksterne kurser, coachingforløb, sparringsgrupper, workshops og meget mere.

Vi prioriterer udvikling af både medarbejdere og ledere højt, da vi sammen skal finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på – det kræver både nysgerrighed, fællesskab og ikke mindst kloge hoveder. 
 
Vi vil virkelig gerne møde dig, hvis det her lyder som dig
Lyder stillingen som dit næste karrieretræk?  Så søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Heine Schaadt på telefon: 30 17 19 62 – send gerne en sms, så vi kan aftale et tidspunkt, der passer os begge to. 
 

Kontakt
  • Heine Schaadt
  • Afdelingsleder
  • +45 30 17 19 62
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur, Kolding