Projektleder til fremsynet multiforsyning

Opslået 04-04-2024

Vi har brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind fremtiden, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre fremtidens velfærd.
Ansøg nu

Vi har brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind fremtiden, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre fremtidens velfærd.  

TREFOR er Trekantområdets multiforsyningsselskab, og vi sørger for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som en kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.  

Kan du projektlede TREFOR til næste niveau? Så har vi samme ambitionsniveau
Du bliver ansvarlig for gennemførelsen af anlægsprojekter – både på egen hånd, men også i tæt samarbejde med andre, for vi kan kun løse de store udfordringer sammen.

Dine opgaver vil blandt andet være: 
•    Primær projektleder på egne projekter 
•    Sekundær projektleder hvor dine kompetencer naturligt matcher projektets karakter 
•    Planlægning, udbud og styring af samarbejdspartnere 
•    Rådgivning af og samarbejde med kollager i hele TREFOR Infrastruktur 

Vil du også gøre karriere?
 
Bliv en del af et innovativt fællesskab, hvor vi sætter din udvikling højt 
Vi skal sammen betræde mange nye veje og præstere på en måde, hvor det, vi gør godt i dag, ikke er tilstrækkeligt i morgen. Du bliver en del af en sund kultur, hvor nysgerrighed fletter fingre med fællesskab.

Vi tilbyder et organisatorisk set up, der byder på en flerhed af karriere- og udviklingsmuligheder, og vi vil gerne udvikle dig i den karriereretning, du ønsker, mens vi sammen indfrier vores høje ambitioner og finder løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag ét, når du bliver en del af os.
 
Sæt et grønt fodspor sammen med os
 
Vi vil virkelig gerne møde dig, hvis det her lyder som dig
Du er måske uddannet maskinmester eller anden el-teknisk uddannelse og har erfaring med projektledelse. Dit drive er højt og du har det gode overblik. Struktur og effektivitet er en selvfølge for dig i dit arbejde, og så er du dygtig til at motivere og involvere dine projektdeltagere. 

Du har helt sikkert erfaring med anlægsarbejde og entreprisestyring. Har du kendskab til forsyningsbranchen – vand, fjernvarme, el eller fiber - er det selvfølgeligt et plus.  
 
Søg jobbet her
Lyder stillingen som dit næste karrieretræk? Så søg stillingen ved at trykke på ansøgningsknappen. Stillingen besættes hurtigst muligt og kan søges, så længe den er online på trefor.dk.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingschef Stefan Schmidt på telefon: 26 88 33 40

Læs mere om Trefor her: Om os | TREFOR

 

Kontakt
  • Stefan Schmidt
  • Afdelingschef
  • 26 88 33 40
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Infrastruktur og Projekt, Kokbjerg 30