Projektleder med et sikkert overblik til El-forsyning

Opslået 30-05-2024

Kan du lede projekter ud i livet, og har du lyst til at bidrage til udbygning og vedligeholdelse af Trekantområdets elforsyningsnet?
Ansøg nu

Kan du lede projekter ud i livet, og har du lyst til at bidrage til udbygning og vedligeholdelse af Trekantområdets elforsyningsnet?

Få en afgørende rolle i udbygning og vedligeholdelse
Som vores nye projektleder træder du ind i vores elforsyningsafdeling med mere end 40 kolleger. De projekter, du kommer til at arbejde med, er primært udbygning og vedligeholdelse af elforsyningsnettet i Trekantområdet.

Som projektleder har du ansvaret for den del, der handler om at føre projektet ud i livet. Du koordinerer ca. 10 udekørende teknikere og du sørger for, at opgaverne bliver udført til rette tid og i en kvalitet, der holder et helt liv.

Det er også dig, der tager "i marken" og afklarer eventuelle udfordringer i udførelsen. Til at støtte dig har du vores tekniske koordinator, og samtidig får du et tæt samarbejde med de øvrige projektledere og vores projektassistent, der hjælper med økonomien. Det giver dig plads til at holde overblikket over dine projekter og bevare den gode kontakt til teknikerne.

Du får din egen projektportefølje, som du er ansvarlig for, samtidig med at du bliver en del af et team med 6 projektledere, som alle er erfarne og kompetente.
- Teamleder, Daniel Thomsen.

Opbygning af eget team
TREFOR Infrastruktur er servicepartner for TREFOR El-net, og vi varetager alle opgaver vedrørende drift, vedligehold og nyanlæg.
 Du bliver ansat i elforsyningsafdelingen, som er opdelt i flere teams. I hvert team er en projektleder, der har sine egne teknikere, som vedkommende er ansvarlig for i forhold til arbejdsledelse og den daglige planlægning.

Udover planlagte projekter kan der forekomme ad hoc-opgaver. Vi s
ætter en stor ære i at sikre, at der altid er strøm i kontakten, derfor kan der forekomme opgaver uden for den normale arbejdstid. Til selve opgavevaretagelsen er der teknikere på vagt hele døgnet rundt alle årets dage. Koordineringen varetages via vores døgnbemandede driftsovervågning.

Det tilbyder vi
Det er ikke kun spændende arbejdsopgaver, der venter dig i TREFOR – du får også en masse personalegoder, der gør både dit arbejdsliv og privatliv lidt sjovere. Se her
hvilke goder du kan nyde godt af som medarbejder. 


Teknisk uddannelse og erfaring indenfor el- eller elforsyningsområdet
Som baggrund har du sikkert en uddannelse som elinstallatør, stærkstrømstekniker eller lignende. Muligvis har du din erfaring som overmontør, men vigtigst er det, at du har erfaring med at koordinere og planlægge arbejde for udekørende teknikere.

Du taler og skriver flydende dansk, og kan læse og kommunikere på engelsk. Kørekort er en selvfølgelighed, og du skal forvente at køre i din egen bil ud til projekterne. Vi vægter sikkerhed højest, så har du den lovpligtige koordinatoruddannelse, er det er plus – ellers sørger vi for, at du får den.


Skal jobbet være dit?    

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.
  

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Daniel Thomsen på mobil: 30 17 19 11. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn.
 

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på trefor.dk.  

 

Kontakt
  • Daniel Thomsen
  • Teamleder
  • 30 17 19 11
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur