Processpecialist

Opslået 28-04-2023

Vi har brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind fremtiden, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre fremtidens velfærd.
Ansøg nu

Vi har brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind fremtiden, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre fremtidens velfærd. 

TREFOR er Trekantområdets multiforsyningsselskab, og vi sørger for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet.

Vi tager det som en kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn. 

Er du nysgerrig, systematisk og vedholdende? 
Som processpecialist vil du være en del af team ”Økonomi og Proces”, der er en supportfunktion i ”TREFOR Infrastruktur Projekt”. Du vil bidrage til at optimere projekt flows og opgaver, og sikre fremdrift og effektivitet.

Du vil selvstændigt varetage en bred vifte af styrings- og procesopgaver – både på egen hånd, men også i tæt samarbejde med andre, for vi kan kun løse de store udfordringer sammen.

Dine opgaver vil blandt andet være: 
•    Bistå til styring og opfølgning på opgaver og projekter (tværorganisatorisk) 
•    Analysere og afdække potentialer i værdistrømmen for vores projekter
•    Identificere, facilitere og drive forbedringsprojekter på tværs af forretningen.
•    Deltage i udviklingsprojekter, fx. i forhold til målstyring og løbende forbedringer.
•    Opfølgning på og opdatering af overordnede tidsplaner
•    Styring af strategiske aktivitets- og beslutningslogs
•    Rapportering
•    Bistå med input til kvalitetssikring
•    Interessenthåndtering
•    Projektkommunikation

Bliv en del af et innovativt fællesskab, hvor vi sætter din udvikling højt 
Vi skal sammen betræde mange nye veje og præstere på en måde, hvor det vi gør godt i dag, ikke er tilstrækkeligt i morgen.

Du bliver en del af en sund kultur, hvor nysgerrighed fletter fingre med fællesskab. Vi tilbyder et organisatorisk set up, der byder på en flerhed af karriere- og udviklingsmuligheder, og vi vil gerne udvikle dig i den karriereretning, du ønsker, mens vi sammen indfrier vores høje ambitioner og finder løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag et, når du bliver en del af os.

Vil du også gøre karriere?
 
Vi vil virkelig gerne møde dig, hvis det her lyder som dig
Vi forestiller os at du har erfaring med lignende eller relaterede opgaver, og besidder en relevant uddannelse.

Du har måske erfaring med/indsigt i anlægsarbejde og entreprisestyring og/eller kendskab til forsyningsbranchen - vigtigst er, at du kommer med viden om og passion for processer.

I din dagligdag trives du med at veksle mellem at arbejde alene og sammen med andre, og du motiveres af arbejdet i et alsidigt miljø, hvor projekterne veksler i både type og kompleksitet.

Derudover lægger vi vægt på, at du er analytisk, arbejder produktivt og nyder at have mange forskelligartede opgaver i gang samtidig.

Du formår at tænke i overordnede sammenhænge og processer, samtidig med at du har fokus på detaljen og kvaliteten af dine leverancer.
 
Søg jobbet her
Lyder stillingen som dit næste karrieretræk? Så søg stillingen via ansøgningsknappen. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Korsager på telefon: 30 17 19 68 – send gerne en sms, så vi kan aftale et tidspunkt, der passer os begge to. 

Læs mere om TREFOR her.


 

 


 

Kontakt
  • Mette Kjær Hulsrøj Korsager
  • Afdelingsleder
  • 30171968
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Infrastruktur og Teknik, Kolding