Porteføljeansvarlig i TREFOR Vand

Opslået 08-02-2024

Har du overblik, og vil du være med til at gøre en forskel? Hos TREFOR Vand søger vi en porteføljeansvarlig, der vil være med på holdet i Danmarks største private drikkevandsselskab. Det kræver gode kompetencer at indfri ambitioner og mål for fremtiden, hvor miljø, klima, elektrificering og folkesundhed skal understøttes af en infrastruktur, der leverer i realtid. Derfor mangler vi dig på holdet.
Ansøg nu

Har du overblik, og vil du være med til at gøre en forskel? Hos TREFOR Vand søger vi en porteføljeansvarlig, der vil være med på holdet i Danmarks største private drikkevandsselskab. Det kræver gode kompetencer at indfri ambitioner og mål for fremtiden, hvor miljø, klima, elektrificering og folkesundhed skal understøttes af en infrastruktur, der leverer i realtid. Derfor mangler vi dig på holdet.

Koordinering af projekter – fra grundvand til slutkunde

Din kerneopgave vil være at sikre overblikket og koordinere forretningens projektportefølje i TREFOR Vand. Derudover vil du også skulle varetage andre spændende opgaver, såsom:

 • At være ansvarlig for koordinering af projekter med alle interessenter
 • At gennemføre analyser og udarbejde beslutningsoplæg i forbindelse med forbedringer af arbejdsgange, metoder og inputs til budget
 • At sikre dokumentation af projekter
 • At håndtere kontakten med interessenter, herunder myndigheder
 • At medvirke til udarbejdelse og overholdelse af budgetter
 • At bidrage til udvikling af forretningsområdet, herunder teknologi, miljø og systemer i forhold til fremtidige udfordringer
 • At være medansvarlig for driften af TREFOR Vands distributionsanlæg
 • At følge op på projektevalueringer og sikre læring til fremtidige projekter
 • At være nysgerrig på digitale løsninger og bidrage til deres udvikling

Teamet består af forskellige videnstunge medarbejdere og fagligheder, som sikrer et godt samarbejde i en hverdag, hvor vi støtter hinanden for at nå forskellige mål. Du vil referere til afdelingschef Lars Skjerning. Stillingen er på fuldtid og placeret på TREFORs hovedkontor i Kolding.

Vi har brug for dig med sans for struktur og kommunikation
Vi mangler dig, der har gode kommunikative evner og naturligt tilgår arbejdsopgaverne struktureret. Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør eller lignende med nogle års erfaring inden for infrastruktur. Hvis du har andre relevante erfaringer i din rygsæk, vil det kun være en fordel. Personligt er du nysgerrig af natur og har en undersøgende tilgang til arbejdet. 

Vi sørger sammen for høj vandkvalitet i Trekantområdet
TREFOR Vand er en del af TREFOR Infrastruktur, og vores primære opgave er at levere og fremtidssikre rent drikkevand. Det gør vi ud fra en strategiplan, en visionsplan og langtidsplanlægning.

I et tæt samarbejde med interne støttefunktioner, rådgivere og eksterne entreprenører, har vi en fælles ambition om at være teknologiførende inden for vores branche.

Hør hvordan hverdagen er hos os

Det tilbyder vi
Det er ikke kun spændende arbejdsopgaver, der venter dig hos TREFOR – du får også en række personalegoder, der gør både dit arbejds- og privatliv lidt sjovere. Se her, hvilke goder du kan nyde som medarbejder.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
Hos TREFOR sørger vi for alt det, du ofte tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi ser det som en anerkendelse at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

Skal jobbet være dit?
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du kan sende ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, så alle ansøgninger er velkomne, uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.

Har du spørgsmål til jobbet eller til TREFOR som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Vandforsyningschef Lars Skjerning på telefon: 28 10 72 96.

Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk. Hvis du er nysgerrig, kan du også følge med på LinkedIn.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på trefor.dk.

Kontakt
 • Lars Skjerning
 • Vandforsyningschef
 • +45 28 10 72 96
Ansøgningsfrist
 • 02-04-2024
Hvor
 • TREFOR Vand, Kokbjerg 30