Nyuddannet ingeniør til fremsynet multiforsyning

Opslået 17-05-2023

Vi har brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind fremtiden, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre fremtidens velfærd
Ansøg nu

TREFOR er Trekantområdets multiforsyningsselskab, og vi sørger for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.  

Vil du være med til at projektlede TREFOR til næste niveau? Så har vi samme ambitionsniveau  
I takt med du opnår erfaring og indsigt i fagområdet og i vores processer, bliver du ansvarlig for gennemførelsen af projekter – både på egen hånd, men også i tæt samarbejde med andre, for vi kan kun løse de store udfordringer sammen.  

Dine opgaver vil blandt andet være: 

  • Primær projektleder på egne mindre projekter 
  • Sekundær projektleder hvor dine kompetencer naturligt matcher projektets karakter 
  • Planlægning, udbud og styring af samarbejdspartnere 
  • Rådgivning af og samarbejde med kollager i hele TREFOR Infrastruktur 

 Hovedvægten af anlægsprojekter vil være indenfor vandforsyning.

Vi vil virkelig gerne møde dig, hvis det her lyder som dig 
Du er (ny-)uddannet ingeniør. Dit drive er højt, og du har det gode overblik. Struktur og effektivitet er en selvfølge for dig i dit arbejde, og så er du dygtig til at motivere og involvere dine projektdeltagere.  

Du har helt sikkert interesse i anlægsarbejde og entreprisestyring. Kendskab til forsyningsbranchen – vand, fjernvarme, el eller fiber - er selvfølgeligt et plus.  

Et innovativt fællesskab, hvor vi sætter din udvikling højt  
Vi skal sammen betræde mange nye veje og præstere på en måde, hvor det, vi gør godt i dag, ikke er tilstrækkeligt i morgen. 

Vi tilbyder et organisatorisk set up, der byder på en flerhed af karriere- og udviklingsmuligheder, og vi vil gerne udvikle dig i den karriereretning, du ønsker, mens vi sammen indfrier vores høje ambitioner.  

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag et, når du bliver en del af os.  

Hør hvordan hverdagen er hos os

Sæt et grønt fodspor sammen med os 
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.  
 
Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn. 

Det tilbyder vi 
Det er ikke kun spændende arbejdsopgaver, der venter dig i TREFOR – du får også en masse personalegoder, der gør både dit arbejdsliv og privatliv lidt sjovere. Se her, hvilke goder du kan nyde godt af som medarbejder. 

Skal jobbet være dit?    
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.  

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Korsager på telefon: 30 17 19 68 – send gerne en sms, så vi kan aftale et tidspunkt, der passer os begge to.  

Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn. 

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på trefor.dk.  

Kontakt
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Infrastruktur og Teknik, Kokbjerg 30, 6000 Kolding