Maskinmesterpraktikanter

Opslået 16-02-2023

Læser du til maskinmester og kunne du tænke dig at beskæftige dig med livets selvfølgeligheder i form af forsyning af el- vand, varme og fiberkommunikation i din bachelorpraktikperiode?
Ansøg nu

Læser du til maskinmester og kunne du tænke dig at beskæftige dig med livets selvfølgeligheder i form af forsyning af el- vand, varme og fiberkommunikation i din bachelorpraktikperiode? Hos TREFOR Infrastruktur har du mulighed for at arbejde med en bred palette af opgaver, der relaterer sig til produktion og distribution af de ting, de fleste af os tager for givet.

Drift og vedligehold af forsyningsanlæg

Hos TREFOR Infrastruktur er der mulighed for at beskæftige sig med mange forskelligartede opgaver. Vi udfører løbende udviklings- og driftsoptimeringsprojekter indenfor forsyning, energioptimering, energidistribution, projektledelse, vandbehandling, varmeproduktion mange andre discipliner indenfor forsyningssektoren. Vi anvender de mest moderne IT-støttesystemer og BI/AI systemer, ligesom vi har en ambition om at være teknologiførende indenfor vores branche. 

Flere af TREFOR Infrastrukturs forretningsområder er ISO9001-, ISO22000- og ISO55001certificerede, og der arbejdes struktureret med ledelsessystemer.

Hvem er vi?
TREFOR Infrastruktur er et multiforsyningsselskab med rødder i Trekantområdet. Endvidere driver TREFOR Infrastruktur elnettet på Bornholm.

Medarbejderskaren er bredt sammensat af mange faggrupper, herunder ingeniører, maskinmestre og VVS-installatører, og vi har derudover et tæt samarbejde med interne støttefunktioner og eksterne entreprenører.

Praktikforløbet:
•    Der gennemføres 5 ugers koncentreret oplæring/præsentation af forretningsområderne El, Vand, Varme, Fiber og Projekt (1 uge i hvert område). Du vil blive tilknyttet en kontaktperson i hvert område.
•    Når de 5 første uger er overstået forventes du at vælge emne for dit bachelorprojekt og afhængig af dette tilknyttes kontaktpersonen fra det/de valgte fagområder.
•    Du har nu min. 5 uger til kortlægningsarbejde og opstart på rapportskrivning og vi hjælper dig naturligvis i det omfang der er nødvendigt i forløbet helt frem til aflevering af dit bachelorprojekt. 
•    Du tilbydes en prøveeksamen i regi af et indlæg på et afdelingsmøde i det valgte forsyningsområde

Om EWII Koncernen

Alsidig praktikstilling
Som maskinmesterpraktikant hos TREFOR Infrastruktur er det en forudsætning, at du er nysgerrig og at du har lyst til at lære. Du vil blive præsenteret for mange forskellige problemstillinger og du skal være forberedt på, at praktikken vil indeholde både kontorarbejde og tilsynsfunktioner/praktisk arbejde på anlæggene.

Praktikken starter mandag, d. 21. august 2023.

Sæt et grønt fodspor med os
I TREFOR sørger vi for alt det, man let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at drive komplekse løsninger sikkert i havn. 
Vil du være med til - sammen med dygtige kolleger - at sikre, at vi er blandt de allerbedste i verden på forsynings- og leveringssikkerheden?

Vi venter på dig
Stillingerne besættes hurtigst muligt, og vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. Så snart vi har fundet de rette kandidater, vil stillingsopslaget blive fjernet.

Har du spørgsmål til jobbet eller TREFOR som arbejdsplads, kan du kontakte praktikvejleder/maskinmester Anders Juul på mob.: 28 44 18 65.

Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk og ewii.dk.


 

Kontakt
  • Anders Juul
  • Maskinmester
  • 28 44 18 65
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Vand, Kolding