Målermontør - el-, vand- og varmemålere

Opslået 12-07-2022

Vil du være med til at sætte et grønt fodspor sammen med os?
Ansøg nu

Som målermontør får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde. Du er i tæt kontakt med vores kunder, når du skal servicere de målere, der sidder i vores kunders private hjem og du er dermed vores ansigt udadtil.

Velkommen til TREFOR Teknik
TREFOR Teknik er en del af EWII, som er en energikoncern i udvikling. I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet.
Vi arbejder hver dag for at sikre en høj forsyningssikkerhed i Trekantområdet.

Din hverdag som montør vil være både travl og spændende og du bliver en af specialisterne på vores målere.

Opgaven spænder bredt lige fra nyopsætning og udskiftning af el-, vand- og varmemålere samt vedligeholdelsen af hele vores målerpark.

Din baggrund
Som person har du et robust og roligt væsen og du er god til at tale med mennesker. 

Du er uddannet vvs-montør og kendskab til el-området vil være en fordel. Vi sørger for, at du får en grundig oplæring.

Det er en fordel, at du kan skrive dansk og beherske det basale på en computer, når du efter en opgave skal skrive et kort notat og dokumentere det udførte arbejde. 

Det er også vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og prioritere dine opgaver i en afvekslende hverdag. Der vil både være opgaver, hvor du er alene af sted, og opgaver hvor I arbejder i makkerpar.

Da du skal køre meget, skal du naturligvis også have et kørekort.

"Miljøet hos os er uformelt og der er et godt samarbejde i afdelingen, hvor vi hjælper hinanden", fortæller afdelingsleder Louise Karlskov.

Gode arbejdsforhold
Hos TREFOR Teknik kan vi tilbyde dig et job i en spændende branche, som giver faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling. 

Vi prioriterer vores medarbejdere højt og har et godt arbejdsmiljø, hvor du har gode fysiske rammer og mulighed for at få indflydelse og tage ansvar.

Vi gi´r en go pension, jobsikkerhed og fleksibilitet i forhold til ferier og fridage - og fantastiske kolleger. Bor du i Trekantområdet, kan du få fiberbredbånd. Betalt.

Vi tilbyder også sundhedsforsikring, aktiv personaleforening, eget motionsrum m.m.

Lyder det som noget for dig?  
Vi kan nøjes med et cv, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Her kan du også kort fortælle, hvorfor du søger stillingen.

Har du spørgsmål til jobbet eller TREFOR som arbejdsplads, kan du kontakte afdelingsleder Louise Karlskov på tlf. 51 15 24 65.

Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads her: Om os | TREFOR

Søg stillingen så hurtigt som muligt, da vi løbende inviterer til samtale.

Kontakt
  • Louise Karlskov
  • Afdelingsleder
  • + 45 51 15 24 65
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur, Kolding