Lærling med stærk energi

Opslået 31-08-2022

Har du overvejet at arbejde udendørs og med el og vil du prøve, hvordan det er at være forsyningsoperatør hos os, inden du får en læreplads og derefter et fast job? Så er det her job lige noget for dig.
Ansøg nu

Har du lyst til en spændende læreplads som forsyningsoperatør? Som forsyningsoperatør er du med til, at sikre at vores kunder i Trekantområdet altid har strøm i kontakten.

Vi ser det som en selvfølge, men der er mennesker bagved, som sikrer at el-nettet fungerer optimalt, helt ude fra vindmøllerne og de store kraftværker og ud til arbejdspladserne og til de enkelte hjem.

Du bliver en del af den daglige drift af vores el-anlæg og medvirker i reparations- og vedligeholdelsesarbejdet samt er med til at bygge nye anlæg. Vi tager også gerne voksenlærlinge.

Du vil de første ca. 4 måneder af din ansættelse arbejde som ufaglært i et team med en erfaren tekniker, hvorefter vi forventer at indgå en lærekontrakt med dig og du kan begynde på skoleforløbet på Skive Tekniske Skole. Selve uddannelsen varer 2,5 år og er en erhvervsuddannelse med kombineret skoleophold og praktik. Der er 20 ugers grundforløb på skole og derudover 17 uger fordelt på 2-3 skoleophold - alle skoleophold er på Skive Tekniske Skole.

Når du er i praktik hos os, følges du med en erfaren kollega og vi har en tydelig plan for, hvordan du får lært alle de forskellige ting. Uddannelsen afsluttes med svendeprøve. Vælger du at bo på skolehjemmet i skoleperioderne, vil det være med betalt kost og logi.

Mens du er lærling hos os kommer du til at:

  • arbejde med elforsyningskomponenter til 0,4/10kV herunder krympemuffer, kabelskabe og transformerstationer i forbindelse med renovering og ny anlæg
  • arbejde med sikkerhed som en naturlig del af jobbet
  • forståelse for hvad forsyningssikkerhed betyder 24/7/365.

Du brænder for teknik
Vi søger en lærling som brænder for teknik og motiveres af at levere kvalitetsarbejde og samtidig er en god kollega. Det er et krav, at man er í god fysik form, har hænderne skruet rigtig på og har interesse for matematik, naturfag, IT og ikke mindst lysten til at arbejde udendørs hele året. Det er endvidere nødvendigt med kørekort til bil. Er du allerede faglært i et andet fag eller har 3-5 års erhvervserfaring er det et ekstra plus. 

Søg stillingen nu
Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale. Du sender den ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller vores arbejdsplads, kan du kontakte afdelingsleder Heine Schaadt på tlf. 30 17 19 62. TREFOR er en del af EWII koncernen og du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på EWII.dk eller trefor.dk. 

Kontakt
  • Heine Schaadt
  • Afdelingsleder
  • +45 30 17 19 62
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur, Kolding