Kontraktansvarlig til ambitiøs multiforsyning

Opslået 22-06-2022

Får du lys i øjnene af at arbejde med store kontrakter i et selvstændigt job med mange interessenter? Så har vi jobbet til dig. Vi har brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind fremtiden, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre den grønne omstilling og fremtidens velfærd.
Ansøg nu

Får du lys i øjnene af at arbejde med store kontrakter i et selvstændigt job med mange interessenter? Så har vi jobbet til dig.

Vi har brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind fremtiden, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre den grønne omstilling og fremtidens velfærd.

Vil du understøtte TREFORs rejse til næste niveau? Så har vi samme ambitionsniveau 
Du får, sammen med en kollega og i tæt samarbejde med vores juridiske afdeling, ansvaret for styring af den samlede kontraktportefølje i vores projektorganisation. Du vil skulle arbejde både på egen hånd, men også sammen med andre, for vi kan kun løse de store udfordringer sammen.

Dine opgaver vil blandt andet være:
•    Formulere bygherrevinkel i udkast og input i forbindelse med nye kontrakter, udbud og rammeaftalers tilblivelse, herunder tillæg, forlængelser og opsigelser 
•    Udarbejdelse af koncepter og implementering af best practice
•    Aktiv deltagelse i anvendelse af de respektive kontrakter i projektarbejdet (kontraktstyring og -opfølgning)
•    Styring af samarbejdet med vores leverandører, herunder samarbejdsprocesser, leverandørevaluering og opfølgning på disse.
•    Facilitere drifts- og tekniske input til kontraktgrundlag.
•    Rådgivning af og samarbejde med kolleger i hele TREFOR Infrastruktur

Bliv en del af et innovativt fællesskab, hvor vi sætter din udvikling højt 
Vi skal sammen betræde mange nye veje og præstere på en måde, hvor det vi gør godt i dag, ikke er tilstrækkeligt i morgen.

TREFOR er Trekantområdets multiforsyningsselskab, og vi sørger for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som en kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn. 

Du bliver en del af en sund kultur, hvor nysgerrighed fletter fingre med fællesskab. Vi tilbyder et organisatorisk set up, der byder på en flerhed af karriere- og udviklingsmuligheder, og vi vil gerne udvikle dig i den karriereretning, du ønsker. Samtidig indfrier vi sammen vores høje ambitioner og finder løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag eet, når du bliver en del af os.

Stillingen er på fuld tid og beliggende i Kolding.

Vi vil virkelig gerne møde dig, hvis det her lyder som dig
Du varetager et job i dag som kontraktkoordinator, category manager, contract manager eller lignende.

Du har en god juridisk og økonomisk forståelse. Dit drive er højt og du har det gode overblik.

Struktur og effektivitet er en selvfølge for dig i dit arbejde, og så er du dygtig til at motivere og involvere dine interessenter i dit arbejde. 

Du har helt sikkert erfaring med den kontraktuelle del af anlægsarbejde og entreprisestyring Ellers er kendskab til forsyningsbranchen – vand, fjernvarme, el eller fiber - selvfølgeligt et plus. 

Søg jobbet her
Lyder stillingen som dit næste karrieretræk?

Så søg stillingen ved at trykke på ansøgningsknappen. Stillingen besættes hurtigst muligt og kan søges, så længe den er on-line på trefor.dk.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Korsager på telefon: 30 17 19 68 – send gerne en sms, så vi kan aftale et tidspunkt, der passer os begge to.

Læs mere om TREFOR her Om os | TREFOR 


 

Kontakt
  • Mette Kjær Hulsrøj Korsager
  • Afdelingsleder
  • 30 17 19 68
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Infrastruktur Projekt