Installatør eller maskinmester til spændende opgave på Bornholm

Opslået 22-06-2022

Som installatør i TREFOR bliver du installatørernes forlængede arm på kontoret, hvor du sikrer, at vi har styr på vores elinstallationer og elmålere. Du arbejder i branchespecifikke it-systemer og du er dermed med til at sikre, at forsyning på Bornholm fungerer optimalt.
Ansøg nu

Til vores Målerdrift- og Valideringsafdeling på Bornholm søger vi en el-installatør eller maskinmester. Du kommer til at arbejde med noget af den nyeste teknologi indenfor målere og i branchespecifikke IT-systemer, og du er dermed med til at sikre, at forsyningen fungerer optimalt. Din placering bliver helt centralt i forhold til den grønne omstilling, tilslutning af varmepumper, ladestandere, VE-anlæg og batterier.

Ansvar for korrekte tilslutninger og målerdata 
Vores datahjemtagning fra vores ca. 30.000 elmålere på Bornholm er blandt branchens bedste, og det værner vi om. Målerne sender automatisk forbrugsdata til os, og du er med til at sikre, at vores målerpark og data efterlever den krævede kvalitet ved at sikre korrekte tilslutninger, vedligehold af stamdata og dataflow i systemerne.

Dine opgaver er en blanding af:
•    Teknisk sagsbehandling af tilmeldinger i Installationsblanketten.dk
•    Dialog med installatører og kunder inkl. sagsbehandling af opgaver.
•    Gennemgang af installationer ved kunden samt fejlfinding og fejlhåndtering på målerparken.
•    Vedligehold af installationsoplysninger 
•    Indgå i arbejdet med at sikre data og den løbende udvikling af vores driftsmiljø.

Stillingen er på fuld tid og beliggende i Rønne på Bornholm.

Teknik og datainteresse vægter højt
Den optimale kandidat kender tilslutningsbestemmelser, har arbejdet med installationer og har stærke IT-kompetencer. Mindre kan dog gøre det, men tekniske systemer og sammenhænge bliver din dagligdag, så du har lyst og evne til at løse de lidt mere komplekse problemstillinger.

Du skal samtidig brænde for høje krav til datakvalitet og rettidighed  Til gengæld kan vi garantere, at du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kolleger.

Du er tillidsvækkende i dialogen med kunder og samarbejdspartnere, hvor du bruger din viden og vurderingsevne til at hjælpe kunden på kortest mulige tid og med bedst muligt resultat.

Dine kommunikationsevner er i top, uanset om det er mundtligt eller skriftligt.

Hvor teamånd og problemløsning går op i højere enhed
Opgaven løftes i fællesskab, hvor alle bidrager med viden og løsninger. Vi har masser af humor og teamspirit, også når det går stærkt.

Problemløsning får det bedste frem i os, og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores processer.

”I vores afdeling er samarbejde en vigtig parameter. Vi arbejder på tværs af organisationen i tæt dialog med hinanden.  Der er stor frihed og ansvar i opgaven, og vi har fokus på oplæring og sparring.” siger afdelingschef Niels Riis.

Vi vil virkelig gerne møde dig, hvis det her lyder som dig
Vi glæder os til at høre fra dig - og vi kan nøjes med et CV.

Har du spørgsmål til jobbet eller TREFOR som arbejdsplads, kan du kontakte Niels Riis, afdelingschef for Målerdrift og Validering på mob.: +45 51 71 61 75.

Vi inviterer løbende til samtaler, så send endelig din ansøgning afsted med det samme.

Overvejer du at flytte til øen, har Bornholm en glimrende Tilflytterservice, som du kan læse mere på Tilflytterservice gør det nemmere for dig at flytte til Bornholm: Tilflytterservice gør det nemmere for dig at flytte til Bornholm (xn--nstestopbornholm-uob.dk)
De hjælper gerne med alle mulige spørgsmål og praktiske problemer - og evt. et job til din partner.

Kontakt
  • Niels Riis Lindholm
  • Afdelingschef
  • +45 51 71 61 75
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur, Rønne