Hydrauliker - Vil du sikre forsyning af drikkevand til Trekantområdet, som TREFOR Vands hydrauliker og modelberegner

Opslået 20-12-2022

Vi har brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind fremtiden, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre fremtidens velfærd.
Ansøg nu

Vi har brug for dig, der træffer beslutninger baseret på data
Som hydrauliker i TREFOR Vand kommer du til at arbejde sammen med mange dygtige kollegaer, der sammen sikrer rent drikkevand til Trekantområdet nu og i fremtiden. Du kommer til at indgå i det team, som arbejder med forretningens planlægning og drift. Dine kolleger er specialister ligesom dig – og vi har brug for netop dig, der kan bygge og optimere hydrauliske netmodeller, så vi kan træffe de rigtige beslutninger for distributionen af drikkevandet nu og i fremtiden.

Vi har brug for dig, der:

 • Kan bygge og forstå sammenhæng i hydrauliske ledningsnetmodeller
 • Kan se og forstå sammenhænge i data fra forskellige kilder og derigennem optimere driften og sikre udviklingen i TREFOR Vand. 
 • Kan sammenstille data og analyser, så selve driften og vores anlæg kan optimeres med de bedste løsninger. 
 • Er uddannet ingeniør eller lignende og kan udarbejde hydrauliske modeller på vandforsyningssystemet. 
 • Trives i en rolle, hvor du både samarbejder med mange interessenter, og hvor du fordyber dig i tungere analyser. 
 • Tager initiativ til og ansvar for udviklingen af dit ansvarsområde – uanset om du er nyuddannet eller mere erfaren. 

Har du kendskab til hydraulik- og modelberegninger på vanddistributionsnet, er det en stor fordel i stillingen.

Bliv en del af et innovativt fællesskab, hvor vi sætter din udvikling højt
Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor ambitionsniveauet er højt og arbejdsglæden endnu højere. Vi nyder ofte frokosten sammen i kantinen, og deltager gerne i de faglige og sociale arrangementer arrangeret af arbejdspladsen. 

Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling højt, og vil gerne hjælpe dig med at skabe den karriere, du drømmer om. Vi tror nemlig på, at vi bedst kan udvikle vores virksomhed og fremtidens infrastruktur, hvis vi også udvikler vores medarbejdere.

Vi udvikler Trekantområdet ved hjælp af data
I TREFOR Vand får du et bredt arbejdsområde, gode kolleger, en fleksibel arbejdsplads og frihed til opgaveløsningen.

Derudover kan du se frem til at blive en del af dette:

 • TREFOR investerer kraftigt i renovering og udbygning af forretningen TREFOR Vand – for det er en central forudsætning for udviklingen i Trekantområdet. 
 • TREFOR Vand er certificeret efter ISO55001 (Asset Management), hvilket gør, at beslutninger vedrørende drift, vedligehold, renovering og udbygning bliver taget på et datadrevet grundlag.
 • Vi er ved at opbygge data warehouse med hjælp fra vores fælles IT-afdeling. De tilgængelige data skal bruges til f.eks. PowerBi-rapporter, der kan understøtte digitaliseringsrejsen og derigennem sikre bedre kundeinformation, bedre beslutningsgrundlag, bedre overblik og bedre drift.
 • Vi bruger AQUIS til ledningsnet modellering, GEONIS til ledningsregistreringssystem, som er baseret på ArcGIS platformen fra ESRI, iFix som SCADA-system og Microsoft Dynamics 365 Finance til økonomistyring. 
 • Planlægning af renoveringsopgaver på ledningsnet sker i analyseværktøjet RehabIT

Sæt et grønt fodspor sammen med os
TREFOR er Trekantområdets multiforsyningsselskab, og vi sørger for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi har et højt vidensniveau – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.   

Vi skal sammen betræde mange nye veje og præstere på en måde, hvor det, vi gør godt i dag, ikke er tilstrækkeligt i morgen. 

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag et, når du bliver en del af os.  

Kan du se dig selv i TREFOR Vand, så send din ansøgning ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller TREFOR som arbejdsplads, kan du kontakte Vandforsyningschef Lars Skjerning på tlf.: 28 10 72 96.

Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk.

Jobsamtaler afholdes løbende, og stillingen besættes når den rette kandidat er fundet. Stillingen er ledig, så længe den er online på trefor.dk

Kontakt
 • Lars Skjerning
 • Vandforsyningschef
 • +45 28 10 72 96
Ansøgningsfrist
 • 05-02-2023
Hvor
 • TREFOR Vand