Forsyningsoperatørlærling

Opslået 25-04-2024

Har du lyst til en spændende læreplads som forsyningsoperatør? Som forsyningsoperatør er du med til at sikre, at vores kunder i Trekantområdet altid har strøm i kontakten.
Ansøg nu

Har du lyst til en spændende læreplads som forsyningsoperatør? Som forsyningsoperatør er du med til at sikre, at vores kunder i Trekantområdet altid har strøm i kontakten.

De fleste ser det som en selvfølge, men bagved er der kompetente mennesker som sikrer, at el-nettet fungerer optimalt, helt ude fra vindmøllerne og de store kraftværker til arbejdspladserne og ind i de enkelte hjem.

Du bliver en del af den daglige drift af vores el-anlæg og medvirker i reparations- og vedligeholdelsesarbejdet samt er med til at bygge nye anlæg.

Vi tager også gerne voksenlærlinge.

Du vil de første 3-4 måneder af din ansættelse arbejde som ufaglært i et team med en erfaren tekniker, hvorefter vi forventer at indgå en lærekontrakt med dig og du kan begynde på skoleforløbet på Skive College.

Selve uddannelsen varer 2 år og er en erhvervsuddannelse med kombineret skoleophold og praktik. Der er 20 ugers grundforløb på skole og derudover 17 uger fordelt på 2-3 skoleophold - alle skoleophold er på Skive College.

Læs mere her: Tag forsyningsoperatør uddannelsen på Skive College

Når du er i lære hos os, følges du med en erfaren kollega og vi har en tydelig plan for, hvordan du får lært alle de forskellige ting. Uddannelsen afsluttes med svendeprøve. Vælger du at bo på skolehjemmet i skoleperioderne, vil det være med betalt kost og logi.

Mens du er lærling hos os, kommer du til at:

  • arbejde med elforsyningskomponenter til 0,4/10kV herunder krympemuffer, kabelskabe og transformerstationer i forbindelse med renovering og nye anlæg
  • arbejde med sikkerhed, som en naturlig del af jobbet
  • få forståelse for, hvad forsyningssikkerhed betyder 24/7/365.

Du brænder for teknik
Vi søger en lærling som brænder for teknik og motiveres af at levere kvalitetsarbejde og samtidig er en god kollega. Det er et krav, at man er í god fysik form, har hænderne skruet rigtig på og har interesse for matematik, naturfag, IT og ikke mindst lysten til at arbejde udendørs hele året. Det er endvidere nødvendigt med kørekort til bil. Er du allerede faglært i et andet fag eller har 3-5 års erhvervserfaring, er det et ekstra plus. 

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

Vi glæder os til at høre fra dig
Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale. Du sender den ved at klikke på ansøgningsknappen.

Vi forventer at afslutte rekrutteringen inden sommerferien.

Har du spørgsmål til jobbet eller vores arbejdsplads, kan du kontakte teamleder Daniel Ingemann Thomsen på mobil 30 17 19 11.

TREFOR er en del af EWII koncernen og du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på EWII.dk eller trefor.dk. 

 

 

 

 

Kontakt
  • Daniel Thomsen
  • Teamleder
  • 30 17 19 11
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur, Kolding