Familiemenneske og målermontør – er det dig?

Opslået 27-02-2023

Som målermontør får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde. Du er i tæt kontakt med vores kunder, når du skal servicere de målere, der sidder i vores kunders private hjem, og du er dermed vores ansigt udadtil.
Ansøg nu

Velkommen til TREFOR Teknik
TREFOR Teknik er en del af EWII, som er en energikoncern i udvikling. Vi arbejder hver dag for at sikre en høj forsyningssikkerhed i Trekantområdet. Din hverdag som montør vil være både travl og spændende og du bliver en af specialisterne i vores målere. Opgaven spænder bredt lige fra nyopsætning og udskiftning af el-, vand- og varmemålere, samt vedligeholdelsen af hele vores målerpark.

Bliv en del af et innovativt fællesskab, hvor vi sætter din udvikling højt
Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor ambitionsniveauet er højt og arbejdsglæden endnu højere.

Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling højt, og vil gerne hjælpe dig med at skabe den karriere, du drømmer om. Vi tror nemlig på, at vi bedst kan udvikle vores virksomhed og fremtidens infrastruktur, hvis vi også udvikler vores medarbejdere 

Din baggrund
Som person har du et robust og roligt væsen, og du er god til at tale med mennesker. Du er uddannet vvs-montør, kendskab til el-området vil være en fordel, vi sørger for, at du får en grundig oplæring. Det er en fordel, at du kan skrive dansk og beherske det basale på en computer, når du efter en opgave skal skrive et kort notat, og dokumentere det udførte arbejde. Det er samtidig vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og prioritere dine opgaver, i en hverdag med dynamik og afveksling. Der vil både være opgaver, hvor du er alene af sted, og opgaver, hvor I arbejder i makkerpar. Da du skal køre meget, skal du naturligvis også have et kørekort. I dine tidligere joberfaringer har du evt. arbejdet som vvs-montør, det er en fordel hvis du har et teknisk kendskab.

"Miljøet hos os er uformelt og der er et godt samarbejde i afdelingen, hvor vi hjælper hinanden", fortæller afdelingsleder Louise Karlskov.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII Koncernen er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.  
 
Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag ét, når du bliver en del af os.

Hør hvordan hverdagen er hos os  

Det tilbyder vi 
Det er ikke kun spændende arbejdsopgaver, der venter dig i TREFOR – du får også en masse personalegoder, der gør både dit arbejdsliv og privatliv lidt sjovere. Se her, hvilke goder du kan nyde godt af som medarbejder. 

Skal jobbet være dit?    
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.  

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Louise Karlskov på telefon 5115 2465. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk.

Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på trefor.dk.

Kontakt
  • Louise Karlskov
  • Afdelingsleder
  • 51152465
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur, Kolding