Er du senior projektlederen, der kan løfte vores forsyning til næste niveau?

Opslået 10-01-2023

Vi søger en erfaren projektleder, der vil bidrage til at løfte TREFOR ind i fremtiden, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre fremtidens velfærd.
Ansøg nu

Vi søger en erfaren projektleder, der vil bidrage til at løfte TREFOR ind i fremtiden, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre fremtidens velfærd.

TREFOR er Trekantområdets multiforsyningsselskab, og vi sørger for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

Komplekse projekter og et højt ambitionsniveau
Du bliver den overordnede ansvarlige for gennemførelsen af større projekter fra start til slut – både på egen hånd, men også i samarbejde med andre, for vi kan kun løse de store udfordringer sammen.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Primær projektleder på større projekter
  • Sekundær projektleder hvor dine kompetencer naturligt matcher projektets karakter
  • Planlægning, udbud og styring af samarbejdspartnere
  • Rådgivning af og samarbejde med kollager i hele TREFOR Infrastruktur

Bliv en del af et innovativt fællesskab, hvor vi sætter din udvikling højt 
Vi skal sammen betræde mange nye veje og præstere på en måde, hvor det, vi gør godt i dag, ikke er tilstrækkeligt i morgen.

Du bliver en del af en sund kultur, hvor nysgerrighed fletter fingre med fællesskab. Vi vil gerne udvikle dig i den karriereretning, du ønsker, mens vi sammen indfrier vores høje ambitioner og finder løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag et, når du bliver en del af os.

Sæt et grønt fodspor sammen med os

Vi vil virkelig gerne møde dig, hvis det her lyder som dig
Du er måske uddannet ingeniør eller lignende, men du har helt sikkert flere års erfaring med projektledelse. Du har styr på metodeapparatet og anvender det på en praksisnær måde. Dit drive er højt og du har det gode overblik. Struktur og effektivitet er en selvfølge for dig i dit arbejde, og så er du dygtig til at motivere og involvere dine projektdeltagere.

Du har helt sikkert erfaring med anlægsarbejde og entreprisestyring, eller kendskab til forsyningsbranchen – vand, fjernvarme, el eller fiber - er selvfølgeligt et plus. 


Opgaverne venter på dig
Lyder stillingen som dit næste karrieretræk? Så søg stillingen ved at trykke på ansøgningsknappen.  Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Korsager på telefon: 30 17 19 68 – send gerne en sms, så vi kan aftale et tidspunkt, der passer os begge to.

Læs mere om TREFOR her Om os | TREFOR
 

Kontakt
  • Mette Kjær Hulsrøj Korsager
  • Afdelingsleder
  • 30171968
Ansøgningsfrist
  • 29-01-2023
Hvor
  • Infrastruktur og Projekt