Er du Senior Projektlederen, der kan løfte vores forsyning til næste niveau?

Opslået 22-06-2022

Du bliver den overordnede ansvarlige for gennemførelsen af store projekter fra start til slut. Det kan være anlægsprojekter, men også andre større projekter kan komme i spil. Du kommer til at bruge din al projektlederfaglighed.
Ansøg nu

Vi har brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind fremtiden, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre fremtidens velfærd.

TREFOR er Trekantområdets multiforsyningsselskab, og vi sørger for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som en kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn. 

Kan du projektlede TREFOR til næste niveau? Så har vi samme ambitionsniveau 

Du bliver den overordnede ansvarlige for gennemførelsen fortrinsvist af større anlægsprojekter fra start til slut – både på egen hånd, men også i samarbejde med andre, for vi kan kun løse de store udfordringer sammen.

Dine opgaver vil blandt andet være:
•    Projektleder primært på større anlægsprojekter
•    Sekundær projektleder hvor dine kompetencer naturligt matcher projektets karakter
•    Planlægning, udbud og styring af samarbejdspartnere
•    Rådgivning af og samarbejde med kollager i hele TREFOR Infrastruktur

Stilligen er på fuld tid og beliggende i Kolding.

Bliv en del af et innovativt fællesskab, hvor vi sætter din udvikling højt 
Vi skal sammen betræde mange nye veje og præstere på en måde, hvor det, vi gør godt i dag, ikke er tilstrækkeligt i morgen.

Du bliver en del af en sund kultur, hvor nysgerrighed fletter fingre med fællesskab. Vi vil gerne udvikle dig i den karriereretning, du ønsker, mens vi sammen indfrier vores høje ambitioner og finder løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag ét, når du bliver en del af os. 

Vi vil virkelig gerne møde dig, hvis det her lyder som dig
Du er måske uddannet ingeniør eller lignende, men du har helt sikkert flere års erfaring med projektledelse.

Du har styr på metodeapparatet og anvender det på en praksisnær måde. Dit drive er højt og du har det gode overblik.

Struktur og effektivitet er en selvfølge for dig i dit arbejde, og så er du dygtig til at motivere og involvere dine projektdeltagere.

Du har helt sikkert erfaring med anlægsarbejde og entreprisestyring. Har du kendskab til forsyningsbranchen – vand, fjernvarme, el eller fiber - er det selvfølgeligt et plus. 

Søg jobbet her
Lyder stillingen som dit næste karrieretræk?

Så send din ansøgning på mail til mi@expuri.com

Rekrutteringsprocessen varetages af rekrutteringsbureauet Expuri ved konsulent Martin Ingwersen, tlf.: 31 47 45 34.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Korsager på telefon: 30 17 19 68 – send gerne en sms, så vi kan aftale et tidspunkt, der passer os begge to.

Læs mere om TREFOR her trefor.dk.

TREFOR Infrastruktur er en del af EWII Koncernen og består af infrastrukturselskaberne TREFOR Vand, TREFOR Varme, TREFOR El-net samt TREFOR El-Net Øst.
 

Kontakt
  • Mette Kjær Hulsrøj Korsager
  • Afdelingsleder
  • 30 17 19 68
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Infrastruktur Projekt, Kolding