Brænder du for at arbejde med styring og programmering i et job med overskud til familielivet?

Opslået 22-03-2024

Har du lyst til at være med til at sikre vandforsyningen til tusindvis af forbrugere i hele Trekantområdet? Som servicetekniker får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde. Vigtigst af alt kan vi desuden tilbyde dig et job, der giver plads til at vægte familielivet højt.
Ansøg nu

Velkommen til TREFOR Infrastruktur
TREFOR Infrastruktur er en del af EWII, som er en energikoncern i udvikling. Vi arbejder hver dag for at sikre en høj forsyningssikkerhed i Trekantområdet. Du vil få en rolle som en af vores udekørende specialister på råvandsnettet og TREFOR Vands værker. Ikke to dage er ens - som tekniker i TREFOR Infrastruktur vil du opleve en hverdag med varierende arbejdsopgaver, som du i stort omfang selv er med til at planlægge. 

Bliv en del af et innovativt fællesskab med et højt ambitionsniveau
Du bliver en del af et fagligt dygtigt team bestående af elektrikere og VVS-kolleger med et stærkt fællesskab og et højt ambitionsniveau. Du vil få faste arbejdstider, der giver dig mulighed for at planlægge din fritid med andre spændende aktiviteter.

Frihed under ansvar
I jobbet er det vigtigt, at du trives med at kunne arbejde selvstændigt og samtidigt prioritere dine opgaver i en hverdag med dynamik og afveksling. Din arbejdsdag vil byde på mange forskellige typer af opgaver, som du også selv har ansvaret for at planlægge. Du har mod på at kaste dig over både nye og ukendte opgaver, og sætter en ære at opgaven afsluttes med kvalitet.

De primære arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Planlagt vedligehold
  • Reparation og forbedringer på værker og råvandsnettet
  • Assistance på anlægsprojekter
  • Optimeringsforslag på eksisterende anlæg også ift. arbejdsmiljø
  • Opdatering og vedligehold af anlægsdokumentation


Der vil ligeledes komme en del opgaver omkring udvidelse af råvandsnettet i fremtiden.

Derudover er det et vilkår i jobbet, at du på sigt er villig til at indgå i en ordning som rådighedsvagt.

Din baggrund
Vi leder efter en automatiktekniker eller elektrikeruddannet kollega med kendskab til både eltavler og styringer. Du kan med fordel have erfaring fra tidligere jobs med indkøring af automatiske anlæg herunder programmering – men det er ikke et krav. Det er derimod et krav, at du har kørekort til bil.

Som person har du et robust og roligt væsen, og er god til at bevare overblikket. Du kan arbejde selvstændigt samtidig med, at du bidrager til et stærkt fællesskab. Du er bosiddende i Trekantområdet, og trives med at have vejen som din arbejdsplads.


Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII Koncernen er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.  
 
Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag ét, når du bliver en del af os.

Hør hvordan hverdagen er hos os  

Det tilbyder vi 
Det er ikke kun spændende arbejdsopgaver, der venter dig i TREFOR – du får også en masse personalegoder, der gør både dit arbejdsliv og privatliv lidt sjovere. Se her, hvilke goder du kan nyde godt af som medarbejder. 

Skal jobbet være dit?    
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.  

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jacob Iversen på telefon 2479 6678. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk.

Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på trefor.dk.

 

Kontakt
  • Jacob Iversen
  • Afdelingsleder
  • 24 79 66 78
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur, Kokbjerg 30, 6000 Kolding