Elektriker til TREFOR El-net Øst

Opslået 26-06-2024

Hos os får du en varieret hverdag med plads til familielivet
Ansøg nu

Hos os får du en varieret hverdag med plads til familielivet

I takt med den grønne omstilling udvikles el-nettet på Bornholm med hastige skridt. Derfor mangler vi nu en ny kollega til vores kompetente team. Sammen varetager vi alle opgaver inden for elforsyningsarbejde i TREFOR El-net Øst’s forsyningsområde fra vores kontor i Rønne.

Om jobbet
Du vil blive en del af et team på ca. 12 kollegaer, hvoraf 2 er projektledere og resten er elektrikere. Vi er alle engagerede i vores arbejde og sætter pris på høj faglighed. Hos os er der aldrig to dage, der ligner hinanden. Derfor er vi også vant til både at arbejde sammen og hver for sig. Vi sætter stor pris på vores fællesskab og holder af en arbejdsplads med højt til loftet og en uformel omgangstone.

  • Du vil komme til at arbejde med drift- og vedligeholdelsesopgaver samt nyanlæg.
  • Dine arbejdsopgaver vil som udgangspunkt være meget varierede.
  • Arbejdet vil foregå på hele Bornholm.
  • Du vil få faste arbejdstider.

Du vil desuden på sigt deltage i vagtordning.

Balance mellem privat-  og arbejdsliv
Hos os vægter vi balancen mellem privatliv og arbejdsliv højt. Derfor har vi faste arbejdstider, det giver dig mulighed for at planlægge din fritid med andre spændende aktiviteter – hvad end det er kvalitetstid med familien eller fritidsinteressen, der trækker. Vi har desuden høje sikkerhedsstandarder, som sikrer, at vi alle går sikre hjem fra arbejde hver dag.

"Hos os får du et sikkert og spændende arbejde med at sørge for, at der er strøm i alle stikkontakter. Derudover tilbyder vi dig faste arbejdstider og opgaver, der altid er i lokalområdet. Dette betyder, at det er muligt at have en god balance mellem job og fritid." - Afdelingsleder, Ole Westh.

Om dig
Som person forestiller vi os, at du har et robust og roligt væsen og er god til at bevare overblikket. Du kan arbejde selvstændigt samtidig med, at du bidrager til et stærkt fællesskab. Vi sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk, derfor mangler vi dig, som også er kvalitetsbevidst.

Det er et krav at du er bosiddende på Bornholm og trives med at have vejen som din arbejdsplads. Arbejdet kræver desuden, at du er uddannet elektriker og har kategori B-kørekort.

Sådan søger du
Lyder stillingen som noget for dig, kan du sende din ansøgning ved at trykke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for TREFOR El-net Øst, Ole Westh, på: 21 60 77 52. Du kan også læse mere om TREFOR som arbejdsplads på trefor.dk.

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt. Du kan søge stillingen, så længe den er online på trefor.dk.

TREFOR El-net Øst på Bornholm er en del af EWII Koncernen, som har hovedkontor i Kolding. Vi gør opmærksom på, at rekrutteringsprocessen håndteres af EWIIs HR-funktion, og du vil derfor modtage bekræftelse af ansøgning fra EWIIs rekrutteringssystem.

Kontakt
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur