Elektriker eller forsyningsoperatør til fremtidens elnet

Opslået 04-06-2024

Brænder du for dit fag og for at gøre en forskel ved at sikre fremtidens elnet? Så er det måske dig vi mangler.
Ansøg nu

Brænder du for dit fag og for at gøre en forskel ved at sikre fremtidens elnet? Så er det måske dig vi mangler på vores hold.

Velkommen til TREFOR Teknik

TREFOR Teknik er en del af EWII, som er en energikoncern i udvikling. Vi arbejder hver dag for at sikre en høj forsyningssikkerhed i Trekantområdet.

Vi tilbyder dig et job i en spændende branche, som giver faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling. Vi prioriterer vores medarbejdere højt og har et godt arbejdsmiljø, hvor du har gode fysiske rammer og mulighed for at få indflydelse, tage ansvar og også gøre karriere.

Elforsyning
Elnettet er i disse år i en rivende udvikling, og hvis du vil være en del af dette, så kom og bliv en del af vores kompetente afdeling med mange erfarne og gode kolleger.

Vi varetager alle opgaver indenfor elforsyningsarbejde i TREFORs forsyningsområde. Du vil få enten 10/0,4 kV eller 60/10 kV som dit arbejdsområde, og du vil bl.a. komme til at arbejde med: 

  • Udbygning af elnettet, etablering af nye stationer og udstykninger
  • Renovering af elforsyningsanlæg, herunder ombygning og udskiftning af stationer og anlæg
  • Eftersyn på stationer og skabe.


Vi sørger for, at du får en ordentlig introduktion og herefter arbejder du som udgangspunkt selvstændigt. Du har naturligvis bil, værktøj, pc, mobiltelefon mm. til rådighed.

"Hos os får du et sikkert og spændende arbejde. Vi sørger for, at der er strøm i alle stikkontakter. Vi tilbyder dig faste arbejdstider og opgaver, der altid er i lokalområdet. Det betyder, at det er muligt at have en god balance mellem job og fritid", siger teamleder Daniel Thomsen.
 
El-tekniker med stærkstrømserfaring 
Du har måske erfaring med arbejde på 10/0,4 eller 60/10 KV-nettet, så du hurtigt kan komme i gang med arbejdet. Hvis ikke, sikrer vi, at du får den nødvendige oplæring - under alle omstændigheder bliver du introduceret i vores arbejdsmetoder og -processer.

Du er uddannet forsyningsoperatør eller elektriker med elforsyningskompetencer. Uanset din baggrund sørger vi for en grundig sidemandsoplæring.

Du er komfortabel med brugen af IT, som blandt andet anvendes til dokumentation, tidsregistrering og varebestilling.  

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII Koncernen er hverdagen vidt forskellig for vores 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.  

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag ét, når du bliver en del af os.

Hør hvordan hverdagen er hos os  

Det tilbyder vi 
Det er ikke kun spændende arbejdsopgaver, der venter dig i TREFOR – du får også en masse personalegoder, der gør både dit arbejdsliv og privatliv lidt sjovere. Se her, hvilke goder du kan nyde godt af som medarbejder. 

Skal jobbet være dit?    
Vi kan nøjes med et cv fra dig, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Her kan du også kort fortælle, hvorfor du søger stillingen.

Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.  

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte teamleder Daniel Thomsen på telefon 3017 1911. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk.

Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på trefor.dk.

Kontakt
  • Daniel Thomsen
  • Teamleder
  • 30 17 19 11
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur