Elektriker eller forsyningsoperatør til fremtidens el-net

Opslået 13-04-2023

Vi søger altid elektrikere eller forsyningsoperatører. Vil du være en del af en afdeling i rivende udvikling, hvor du kan lære en masse, samtidig med forudsigelige arbejdstider og komme hjem til tiden, så er det her stillingen for dig.
Ansøg nu

Som elforsyningstekniker i TREFOR er du med til at sikre fremtidens el-net, herunder vedligeholde og udvikle 10/0,4 kV- og 60/10 kV-nettet i Trekantområdet, så vores 140.000 kunder fortsat oplever en høj leveringssikkerhed. Du har Trekantområdet som dit arbejdsfelt og arbejder selvstændigt med varierede arbejdsopgaver, som er med til at gøre samfundet grønnere. 
 
Elforsyningsarbejde
El-nettet er i disse år i en rivende udvikling og hvis du vil være en del af dette, så kom og bliv en del af vores kompetente afdeling med 39 erfarne og gode kolleger.

Se mer om at være elektriker i Elforsyningen her.
Og læs mere her.

Vi varetager alle opgaver indenfor elforsyningsarbejde i TREFOR forsyningsområde. Du vil få enten 10/0,4 kV eller 60/10 kV som dit arbejdsområde, og du vil arbejde med: 

  • Renovering af elforsyningsanlæg, herunder ombygning og udskiftning af stationer og anlæg
  • Elforsyningsprojekter, etablering af nye stationer og udstykninger
  • Eftersyn på stationer og skabe.

Vi sørger for at du får en ordentlig introduktion og herefter arbejder du som udgangspunkt selvstændigt, og du har naturligvis bil, værktøj, mobiltelefon m.m. til rådighed.

"Hos os får du et sikkert og spændende arbejde med at sørge for, at der er strøm i alle stikkontakter. Derudover tilbyder vi dig faste arbejdstider og opgaver der altid er i lokalområdet, dette betyder, at det er muligt at have en god balance mellem job og fritid", siger afdelingsleder Heine Schaadt.
 
El-tekniker med stærkstrømserfaring 
Du har eventuelt erfaring med arbejde på 10/0,4 eller 60/10 KV-nettet, så du hurtig kan komme i gang med arbejdet. For at du kommer godt igang, sikrer vi, at du får den nødvendige oplæring i vores arbejdsmetoder og -processer.

Du er forsyningsoperatør eller uddannet elektriker og har tillært dig elforsyningskompetencer gennem uddannelse eller oplæring.

Endelig er du tryg ved brugen af IT, som blandt andet anvendes til tidsregistrering og varebestilling.  

Gode arbejdsforhold
Hos TREFOR Teknik kan vi tilbyde dig et job i en spændende branche, som giver faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling. 

Vi prioriterer vores medarbejdere højt og har et godt arbejdsmiljø, hvor du har gode fysiske rammer og mulighed for at få indflydelse, tage ansvar og faktisk også gøre karriere.

Vi gi´r en go pension, jobsikkerhed og fleksibilitet i forhold til ferier og fridage - og fantastiske kolleger. Bor du i Trekantområdet, kan du få fiberbredbånd. Betalt.

Vi tilbyder også sundhedsforsikring, aktiv personaleforening, eget motionsrum m.m. Se mere her.

Lyder det som noget for dig?  
Vi kan nøjes med et cv, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Her kan du også kort fortælle, hvorfor du søger stillingen.

Har du spørgsmål til jobbet eller TREFOR som arbejdsplads, kan du kontakte afdelingsleder Heine Schaadt, mob: 30 17 19 62. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads her: https://www.trefor.dk/om-trefor/

Ansøg så hurtigt som muligt, da vi løbende inviterer til samtale

Kontakt
  • Heine Schaadt
  • Afdelingsleder
  • +45 30 17 19 62
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur, Kolding