Drømmer du om en bedre balance mellem arbejde og familieliv? Bliv vores nye VVS-tekniker

Opslået 11-06-2024

Har du lyst til at være med til at sikre forsyningen af vand og varme til tusindvis af forbrugere i hele Trekantområdet? Som servicetekniker får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde.
Ansøg nu

Har du lyst til at være med til at sikre forsyningen af vand og varme til tusindvis af forbrugere i hele Trekantområdet? Som servicetekniker får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde.

Velkommen til TREFOR Infrastruktur
TREFOR Infrastruktur er en del af EWII, som er en energikoncern i rivende udvikling. Vi sørger for alt, det du tager for givet: vand, varme, fiber og el. Vi arbejder hver dag for at sikre en høj forsyningssikkerhed i Trekantområdet og for at fremtidssikre infrastrukturen på en bæredygtig måde. Vi vil nemlig være med til at gøre fremtiden grønnere.

Du vil få en rolle som en af vores udekørende specialister på og omkring TREFOR’s værker. Ikke to dage er ens - som tekniker i TREFOR Infrastruktur vil du opleve en hverdag med varierende arbejdsopgaver, som du i stort omfang selv er med til at planlægge. Du vil desuden blive en del af et fagligt dygtigt team bestående af elektrikere og VVS-kolleger med et stærkt fællesskab og et højt ambitionsniveau.

Balance mellem privat- og arbejdsliv
Hos os vægter vi balancen mellem privatliv og arbejdsliv højt. Du vil derfor få faste arbejdstider, der giver dig mulighed for at planlægge din fritid med andre spændende aktiviteter – hvad end det er kvalitetstiden med familien eller fritidsinteressen, der trækker.

Hos TREFOR har jeg fået muligheden for at udvikle mig til fagspecialist og har samtidigt overskud til familien og fritidsaktiviteter” - Nicolaj Dyreby, Servicetekniker

Det er ikke kun spændende arbejdsopgaver, der venter dig i TREFOR – du får også en masse personalegoder, der gør både dit arbejdsliv og privatliv lidt sjovere. Se her, hvilke goder du kan nyde godt af som medarbejder.

Frihed under ansvar
I jobbet er det vigtigt, at du trives med at kunne arbejde selvstændigt og samtidigt prioritere dine opgaver i en hverdag med dynamik og afveksling. Din arbejdsdag vil byde på mange forskellige typer af opgaver, derfor er det vigtigt, at du både har mod på at kaste dig over nye og ukendte opgaver. I TREFOR sætter vi en ære i at holde et højt kvalitetsniveau, derfor er det vigtigt for os, at du gør det samme – så vi i fællesskab kan nå vores mål.

Dine opgaver:

  • Planlagt vedligehold
  • Reparation og forbedringer på værker og råvandsnettet
  • Assistance på anlægsprojekter
  • Optimeringsforslag på eksisterende anlæg også ift. arbejdsmiljø
  • Opdatering og vedligehold af anlægsdokumentation

Der vil ligeledes komme en del opgaver omkring udvidelse af råvandsnettet i fremtiden. Derudover er det et vilkår i jobbet, at du er villig til at indgå i en ordning som rådighedsvagt hver 6. uge.

Din baggrund
Vi leder efter en VVS-uddannet, måske med kendskab til rørinstallation eller smedearbejde. Du kan med fordel have erfaring fra tidligere jobs med smedearbejde og rørlægning – men det er ikke et krav. Det er derimod et krav, at du har kategori B-kørekort.

En relevant uddannelse til jobbet kunne være rørsmed, VVS-energitekniker eller rørlægger. Derudover vil det være en fordel, men ikke et krav, at du har svejsebevis (USME) samt gennemført kurset ”Vejen som arbejdsplads”. Som person forestiller vi os, at du har et robust og roligt væsen og er god til at bevare overblikket. Du kan arbejde selvstændigt samtidig med, at du bidrager til et stærkt fællesskab. Du er bosiddende i Trekantområdet og trives med at have vejen som din arbejdsplads.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII-Koncernen er hverdagen vidt forskellig for vores 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal gøre fremtiden grøn.

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag ét, når du bliver en del af os.

Hør hvordan hverdagen er hos os

Skal jobbet være dit?
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.

Har du spørgsmål til jobbet eller TREFOR som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jacob Iversen på telefon: 24 79 66 78. Du kan også læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk. Er du mere nysgerrig, kan du følge med ovre på LinkedIn.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på trefor.dk.

Kontakt
  • Jacob Iversen
  • Afdelingsleder
  • 24 79 66 78
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur