Drift- og vedligeholdelses­specialist til El-net i TREFOR

Opslået 05-07-2024

Vil du være med til at sikre en høj elforsyningssikkerhed og understøtte den grønne omstilling? Så tilbyder vi en spændende stilling i et stærkt og dynamisk team hos El-net.
Ansøg nu

Energisektoren er i rivende udvikling, og vi står midt i en omfattende forandring, der vil fortsætte de kommende år. Som en del af vores team vil du spille en central rolle i at sikre, at vores infrastruktur er robust, og at vi opretholder en høj leveringssikkerhed samtidig med, at vi sikrer lave priser for vores kunder i Trekantområdet og på Bornholm.

Du vil sammen med dine kolleger have ansvaret for drift og vedligehold af vores el-anlæg på 10 og 60 kV-niveau. Vores team er ansvarlig for at sikre, at strømmen altid når frem til stikkontakten i Trekantområdet og på Bornholm.

Din arbejdsdag vil bl.a. byde på følgende spændende opgaver: 

 • Asset Management: Som Asset Manager for en eller flere aktivklasser vil du være ansvarlig for dataindhentning og -validering, samt at sikre optimal drift og vedligehold af vores aktiver. Du vil dokumentere beslutninger og vedligeholde Asset Management-planer, og du vil være ekspert på ”dine” aktivklasser i forhold til levetid, drift og vedligehold.
 • Planlægning og Vedligeholdelse: Du vil være med til at udarbejde vedligeholdelsesplaner og være ansvarlig for den efterfølgende opfølgning og koordinering med leverandører og interessenter.
 • Drift og Overvågning: Du vil følge op på den daglige drift af elnettet, analysere fejl og bidrage til at opretholde en optimal koblingstilstand for at sikre leveringssikkerhed.
 • Projektledelse: Du vil stå for bestilling af opgaveudførelse hos interne og eksterne leverandører og føre tilsyn med udførslen. Du vil være fagekspert i komponentudbud.


Succeskriterier i jobbet:
Vi søger en kandidat med en solid teknisk baggrund, der matcher følgende:

 • Du har en relevant uddannelse som elinstallatør eller maskinmester
 • Du har gerne flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor drift og vedligehold har været omdrejningspunktet
 • Du er systematisk, struktureret og løsningsorienteret. Du har evnen til at bevare overblikket, mens du fokuserer på detaljerne. Du trives i en travl hverdag og er vant til at tage ansvar.
 • Du behersker dansk godt og kan læse tekniske tekster på engelsk.
 • Du skal have kørekort, da stillingen kræver tilsynsopgaver.

Vil du også gøre karriere?
 
Bliv en del af et innovativt fællesskab, hvor vi sætter din udvikling højt
Vi skal sammen betræde mange nye veje og præstere på en måde, hvor det, vi gør godt i dag, ikke er tilstrækkeligt i morgen. Du bliver en del af en sund kultur, hvor nysgerrighed fletter fingre med fællesskab.

Vi tilbyder et organisatorisk set up, der byder på en flerhed af karriere- og udviklingsmuligheder, og vi vil gerne udvikle dig i den karriereretning, du ønsker, mens vi sammen indfrier vores høje ambitioner og finder løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag ét, når du bliver en del af os. Vi har fokus på work-life balance, spændende karrieremuligheder, en god pensionsordning og mange øvrige medarbejdergoder.

Sæt et grønt fodspor sammen med os

Søg jobbet her  

Lyder stillingen som dit næste karrieretræk? Så søg stillingen ved at trykke på ansøgningsknappen. Stillingen besættes hurtigst muligt og kan søges, så længe den er online på trefor.dk.

Der indkaldes løbende til samtaler, som afholdes fra uge 31.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Teamkoordinator Thomas Temløv på tlf. 28107234 eller mail: tt@trefor.dk.
Læs mere om Trefor her: Om os | TREFOR

Kontakt
 • Thomas Temløv
 • 28107234
Ansøgningsfrist
 • 30-08-2024
Hvor
 • TREFOR El-net