Afdelingsleder til El-forsyningen

Opslået 04-03-2024

Elnettet undergår i disse år en rivende udvikling og vi søger derfor en dygtig leder, der kan stå i spidsen for vores kompetente elforsyningsafdeling med omkring 50 kompetente medarbejdere.
Ansøg nu

Vi har brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind i fremtiden, hvor elektrificering, grøn omstilling, ressourceudnyttelse og digitalisering er nogle af nøgleordene for at sikre fremtidens velfærd.
 
Elnettet undergår i disse år en rivende udvikling og vi søger derfor en dygtig leder, der kan stå i spidsen for vores kompetente elforsyningsafdeling med omkring 50 kompetente medarbejdere.

Du får ansvaret for en afdeling, der arbejder med drift, vedligehold samt etablering og renovering af elforsyningsanlæg i trekantområdet. I det daglige er det teamlederen og projektlederne for de enkelte teams, som planlægger og fordeler opgaverne til den enkelte medarbejder.

Du vil få et overordnet ledelsesansvar for eksekvering af de rammesæt, der er aftalt mellem El-net og vores Projektorganisation.

Du kommer til at referere til afdelingschefen for området og der vil i jobbet være tæt samspil mellem dig og de øvrige ledere i TREFOR Infrastruktur - om ressourcer, ansvar og en fælles retning for hele TREFOR.

Du kommer også til at indgå som en del af lederteamet i TREFOR Teknik, som Elforsyningen er den del af. Her er sparring og udvikling i fokus.
  
Sikkerhed og arbejdsmiljø skal indtænkes i alle opgaver og kollegers mindset - det er en væsentlig faktor i alt, hvad vi gør.

Ledelseserfaring og handlekraft
Som leder har du en god føling med dine medarbejdere og du understøtter og videreudvikler vores kultur, som er præget af tillid, trivsel, nærvær og samtidig lyst til at udvikle – både sig selv og afdelingen.

Som person har du en god balance mellem personale- og forretningsforståelse og du fremstår tillidsvækkende, robust, tilgængelig, tydelig og beslutningsdygtig.

Du er god til at lytte til og flytte mennesker og du ved, hvordan der leveres god og nærværende ledelse, herunder forandringsledelse.

Dit drive er højt og du har det gode overblik. Struktur og effektivitet er en selvfølge for dig i dit arbejde, og så er du dygtig til at motivere og involvere dine medarbejdere. 

  • Du har en taktisk-operationel tankegang og formår selvstændigt at nå målene 
  • Du har en proaktiv, dynamisk og procesorienteret tilgang til udvikling og løsning
  • Du trives i en engageret og innovativ kultur med åbenhed og fremdrift
  • Du har en udadvendt personlighed og fungerer på alle organisatoriske niveauer

Din uddannelsesmæssige baggrund er indenfor el-teknik, det kan være installatør, maskinmester eller ingeniør. Du har kendskab til arbejde med el-autorisation og elforsyningsanlæg og vi forstiller os, at du har nogle års ledelseserfaring, og at du er klar til dit næste lederjob.

Din karriere som leder tager raketfart hos os
Hos os får du mulighed for at udvikle dig som leder i den retning, du ønsker. Du bliver bl.a. en del af koncernens lederudviklingsprogram, der inkluderer interne og eksterne kurser, coachingforløb, sparringsgrupper, workshops og meget mere.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: el, vand, varme og fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge hoveder at drive komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

Oplev, hvordan hverdagen er hos os

Skal jobbet være dit? 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. 

Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.  

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte afdelingschef Niels Riis Lindholm på mob.:51 71 61 75. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk.

TREFOR er en del af EWII koncernen og du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på EWII.com eller trefor.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på trefor.dk.  

Kontakt
  • Niels Riis Lindholm
  • Afdelingschef
  • +45 51 71 61 75
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur, Kolding