Afdelingsleder for elforsyningen

Opslået 30-05-2024

Vil du hjælpe med at løfte TREFOR ind i fremtiden, hvor elektrificering, grøn omstilling, ressourceudnyttelse og digitalisering er nogle af nøgleordene for at sikre fremtidens velfærd, så er der brug for dig.
Ansøg nu

Vil du hjælpe med at løfte TREFOR ind i fremtiden, hvor elektrificering, grøn omstilling, ressourceudnyttelse og digitalisering er nogle af nøgleordene for at sikre fremtidens velfærd, så er der brug for dig.

El-nettet undergår i disse år en rivende udvikling, til det søges en dygtig leder, der kan stå i spidsen for TREFORs kompetente elforsyningsafdeling med omkring 50 engagerede medarbejdere.

Du får ansvaret for en afdeling, der arbejder med drift, vedligehold samt etablering og renovering af elforsyningsanlæg i Trekantområdet. I det daglige er det teamlederen og projektlederne for de enkelte teams, som planlægger og fordeler opgaverne til den enkelte medarbejder.

Du får det overordnede ledelsesansvar for eksekvering af de rammesæt, der er aftalt med El-net og Projektorganisationen. Du er ansvarlig for, at sikkerhed og arbejdsmiljø indtænkes i alle opgaver og i dine medarbejderes mindset – da det er en væsentlig faktor i alt, hvad TREFOR gør.

Du kommer til at referere til afdelingschefen for området og der vil i jobbet være tæt samspil mellem dig og de øvrige ledere i TREFOR Infrastruktur - om ressourcer, ansvar og en fælles retning for hele TREFOR.

Du kommer også til at indgå i lederteamet i TREFOR Teknik, som elforsyningen er en del af. Her er ledelse, sparring og udvikling i fokus.

Ledelseserfaring og handlekraft
Som leder har du en god føling med dine medarbejdere og du er klar til at understøtte og videreudvikle en kultur, som er præget af tillid, trivsel, nærvær og samtidig lyst til at udvikle – både sig selv og afdelingen.

Som person har du en god balance mellem personale- og forretningsforståelse og du fremstår tillidsvækkende, robust, tilgængelig, tydelig og beslutningsdygtig.

Du er god til at lytte til og flytte mennesker og du ved, hvordan der leveres god og nærværende ledelse, herunder forandringsledelse.

Dit drive er højt og du har det gode overblik. Struktur og effektivitet er en selvfølge for dig i dit arbejde, og så er du dygtig til at motivere og involvere dine medarbejdere. 

•    Du har en taktisk-operationel tankegang og formår selvstændigt at nå målene 
•    Du har en proaktiv, dynamisk og procesorienteret tilgang til udvikling og løsning
•    Du trives i en engageret og innovativ kultur med åbenhed og fremdrift
•    Du har en udadvendt personlighed og fungerer på alle organisatoriske niveauer

Din uddannelsesmæssige baggrund er indenfor el-teknik, det kan være installatør, maskinmester eller ingeniør. Du har kendskab til arbejde med el-autorisation og elforsyningsanlæg og du har flere års ledelseserfaring.

Bliv en del af et innovativt fællesskab, hvor din udvikling sættes højt 
TREFOR er Trekantområdets multiforsyningsselskab, og vi sørger for alt det, du let tager for givet: el, vand, varme og fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

I TREFOR og EWII-koncernen har vi løbende fokus på lederudviklingsprogrammer, og du får mulighed for at dyrke et netværk af ledere på tværs af organisationen.

Læs mere om TREFOR som arbejdsplads.
 
Ansøg stillingen som afdelingsleder for elforsyningen
Expuri assisterer TREFOR med denne ansættelse. Kontakt venligst nedenstående hvis du har spørgsmål og send din motiverede ansøgning via dette link: Afdelingsleder for elforsyningen - Expuri

Kontakt
expuri                
Martin Ingwersen                
mi@expuri.com           
+ 45 31 47 45 34           

expuri
Klavs Jarl Jørgensen
kjj@expuri.com
+ 45 30 24 95 75

Kontakt
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur, Kokbjerg 30