Hvis du fortryder

Du har altid 14 dages fortrydel­sesret, når du har indgået en aftale.

Du har ret til at fortryde en indgået aftale om køb af varer eller ydelser med TREFOR Varme uden begrundelse. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os dit navn, adresse, postnummer og by samt i givet fald dit telefonnummer, e-mailadresse og din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail). Du kan sende os din erklæring enten via vores fortrydelsesformular nederst på siden, via e-mail til kundeservice@trefor.dk eller via almindelig post til TREFOR Varme A/S, Kokbjerg 30, 6000 Kolding.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse
Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Hvis du ønsker, at levering af forsyning af fjernvarme skal påbegyndes, inden fortrydelsesfristen er udløbet, skal du betale os et beløb, som står i forhold til omfanget af de ydelser, der er leveret indtil det tidspunkt, hvor du informerede os om dit udøvelse af aftalens fortrydelsesret, sammenlignet med fuld opfyldelse af aftalen.

Fortrydelsesformular