Uopfordret - elektriker

Opslået 16-02-2024

Var jobbet du ledte efter ikke ledigt? Læg dit CV op her, og vi kan kontakte dig, hvis vi får en stilling ledig, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer.
Ansøg nu

Er du på udkig efter et job som elektriker - så læg dit CV op her

Hos TREFOR kommer du til at arbejde med vores fremtid og den grønne omstilling hver eneste dag.

Som elektriker hos TREFOR er du med til at gøre forsyningsbranchen mere grøn og bæredygtig – og det gør du sammen med mange gode kolleger, også fra andre fag.

Som elektriker har du mulighed for at komme til at arbejde inden for flere forskellige områder i TREFOR.

Du kan bl.a. komme til at arbejde med forskellige opgaver inden for elforsyning i vores forsyningsområde – på enten 0,4/10 kV eller 60/10 kV-nettet. Her spænder mulighederne og arbejdsopgaverne bredt. I Elforsyningen vil en opgave f.eks. være renovering af vores elforsyningsanlæg – f.eks. ombygning og udskiftning af stationer.

Det er blot et af de spændende områder, hvor vi jævnligt mangler medarbejdere.

Andre områder kan f.eks. være montering eller udskiftning af el-, vand- og varmemålere, drift og vedligehold af tekniske anlæg i ft. vand- og varmeforsyning, opsætning og styring af bybelysning, byggestrøm og mange andre opgaver.

Fælles for hele organisationen er godt arbejdsmiljø med et fantastisk socialt kollegaskab, hvor vi sætter din sikkerhed højt, mens vi samtidig har et engageret fokus på den samfundsmæssige opgave. Derudover får du gode udviklingsmuligheder uanset din faglige anciennitet.

Hos TREFOR er vi kendt for, at vi vægter balancen mellem dit arbejde og familieliv højt – og samtidigt bliver du udfordret hver dag. Du kan udforske vores karrieresider her.

Og…..vi må ikke glemme at nævne den gode pension.

Du kan nøjes med at sende et CV - skriv, hvad du kunne tænke dig at arbejde med.

Kontakt
  • Jacob Iversen
  • Afdelingsleder
  • 24 79 66 78
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Uopfordrede ansøgninger (Emnebanker), Kokbjerg 30, 6000 Kolding