Maskinmesterpraktikant i TREFOR Vand

Opslået 04-01-2023

Læser du til maskinmester og kunne du tænke dig at beskæftige dig med rent drikkevand i din bachelor-praktikperiode? Hos TREFOR Vand har du mulighed for at arbejde med en bred palette af opgaver, der relaterer sig til rent vand lige fra indvinding over vandbehandling til distribution.
Ansøg nu

Læser du til maskinmester og kunne du tænke dig at beskæftige dig med rent drikkevand i din bachelor-praktikperiode? Hos TREFOR Vand har du mulighed for at arbejde med en bred palette af opgaver, der relaterer sig til rent vand lige fra indvinding over vandbehandling til distribution.

Drift og vedligehold i en vandforsyning
Hos TREFOR Vand er der mulighed for at beskæftige sig med mange forskelligartede opgaver. Vi udfører løbende udviklings- og driftsoptimeringsprojekter indenfor energioptimering, vandbehandling, slamhåndtering, IT-støttesystemer og BI/AI systemer, ligesom vi har en ambition om at være teknologiførende indenfor vores branche. 

TREFOR Vand er ISO9001- og ISO22000-certificeret Endvidere hr vi gennemført certificeringsprocessen og i foråret 2022 blev vi certificerede i forhold til ISO55001.

Hvem er vi?
TREFOR Vand er Danmarks 4. største drikkevandsforsyning og den største privatejede vandforsyning i Danmark. Medarbejderskaren er bredt sammensat af ingeniører, maskinmestre og VVS-installatører, og vi har derudover et tæt samarbejde med interne støttefunktioner og eksterne entreprenører.

Du vil blive tilknyttet et ungt team med fokus på drift og vedligeholdelse og kompetencerne i teamet spænder bredt fra mikrobiologi og vandkemi over maskin- og el-tekniske kompetencer til hydraulisk modellering af drikkevandssystemer.

TREFOR Vand er en del EWII-koncernen og vi er at finde i Kolding.

Sæt et grønt fodspor sammen med os

Alsidig praktikstilling
Som maskinmesterpraktikant hos TREFOR Vand er det en forudsætning, at du er nysgerrig og at du har lyst til at lære. Du vil blive præsenteret for mange forskellige problemstillinger og du skal være forberedt på, at praktikken vil indeholde både kontorarbejde og tilsynsfunktioner/praktisk arbejde på anlæggene.

I løbet af praktikperioden forventes du at finde en problemstilling, du kan bruge som udgangspunkt for dit bachelorprojekt. Praktikken starter omkring 1. februar 2023.

Sæt et grønt fodspor med os
I TREFOR sørger vi for alt det, man let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at drive komplekse løsninger sikkert i havn. 

Vil du være med til - sammen med dygtige kolleger - at sikre, at vi er blandt de allerbedste i verden på forsynings- og leveringssikkerheden?


Vi venter på dig
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at trykke på ansøgningsknappen.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. Så snart vi har fundet den rette kandidat, vil stillingsopslaget blive fjernet. 

Har du spørgsmål til jobbet eller TREFOR som arbejdsplads, kan du kontakte maskinmester Anders Juul på mob.: 28 44 18 65.

Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk og ewii.dk.

Kontakt
  • Anders Juul
  • Maskinmester
  • 28 44 18 65
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Vand, Kolding