Driftskonsulent alias ”digital Ninja”

Opslået 21-02-2023

Vil du være med i spidsen, når vi fremtidssikrer den grønne infrastruktur i Trekantområdet? Vil du med på rejsen i en virksomhed, hvor arbejdsglæde og godt kollegaskab går hånd i hånd med høj faglighed og ekspertise?
Ansøg nu

Kan du skabe det nødvendige overblik over mange data og måleresultater
Vi har travlt med den grønne omstilling, og har derfor brug for en administrativ kollega, der kan hjælpe til med overholdelse af vores høje krav til datakvalitet til et afregningssikkert datagrundlag. Datavalidering og klargøring til afregning af el, vand og varme.

Du kan godt lide, at der er travlt og brug for dig - og du finder det naturligt at indgå i samarbejde og dialog med dine kolleger.

Du vil komme til at indgå i et team af specialister, der sikrer en korrekt faglig håndtering af opgaverne. Du kan desuden se frem til en leder, der er lydhør og vægter medarbejdernes trivsel højt.

Hvad skal du lave?

Dine primære arbejdsopgaver ud over ovennævnte vil være:

  • Nettoafregningsanlæg, elvarme
  • Beregningsstrukturer og konsistenskontrol
  • Forbedring af processer og systemer, metoder
  • Samarbejde og dialog med interne og eksterne interessenter
  • Superbruger på egne områder og dokumentation af opgaver og arbejdsgange.
  • Deltage i tværgående projekter og øvrige ad hoc-opgaver.

Stillingen er på fuld tid på vores hovedkontor i Kolding.

Er du struktureret, omhyggelig og teamplayer?
Det er vigtigt, at du formår at skabe den nødvendige struktur i det daglige arbejde, tager ejerskab for dine opgaver og er omhyggelig i din opgaveløsning. Du sætter en ære i at data er præcise og er vedholdende. Du er en teamplayer, og bidrager positivt til fællesskabet.

Det er en fordel hvis du har
Stærke kompetencer indenfor afregningssystemer, datavalidering, dataanalyse samt el-, vand- og varme-markedet og aktører i markedet.

Bliv en del af et innovativt fællesskab, hvor vi sætter din udvikling højt
Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor ambitions- og innovationsniveauet er højt, og arbejdsglæden endnu højere. Vi nyder ofte frokosten sammen i kantinen, og deltager gerne i de faglige og sociale arrangementer. 

Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling højt, og vil gerne hjælpe dig med at skabe den karriere, du drømmer om. Vi tror nemlig på, at vi bedst kan udvikle vores virksomhed og fremtidens infrastruktur, hvis vi også udvikler vores medarbejdere.

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet. Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

Det tilbyder vi 
Det er ikke kun spændende arbejdsopgaver, der venter dig i TREFOR – du får også en masse personalegoder, der gør både dit arbejdsliv og privatliv lidt sjovere. Se her, hvilke goder du kan nyde godt af som medarbejder. 

Skal jobbet være dit?   
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Niels Riis på telefon 51 71 61 75. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på trefor.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn.

Stillingen besættes hurtigst muligt, hvorfor der også vil blive afholdt samtaler løbende. Du kan søge den, så længe den er online på trefor.dk.

Kontakt
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • TREFOR Infrastruktur, Kokbjerg 30, 6000 Kolding